Σοφία Καρβέλα: Ερωτευμένη με τους γιους της - Οι αναρτήσεις από την Αμερική

«Δύσκολο να βρω καλύτερη ψυχαγωγία», σχολίασε κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε με τους γιους της, Νίκο και Νέστορα.

Σοφία Καρβέλα: Ερωτευμένη με τους γιους της - Οι αναρτήσεις από την Αμερική

instagram @thesofiakarvela

Βρέθηκε στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές και επέστρεψε στην Αμερική και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Μπορεί το πρόγραμμά της να είναι γεμάτο, όμως πάντα έχει χρόνο για τους γιους της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η σχεδιάστρια έχει αναρτήσει φωτογραφίες από την καθημερινότητα μαζί τους στην Αμερική. Αντίστοιχες εικόνες δημοσίευσε και πριν μερικές ημέρες, που τη δείχνουν με τις καψούρες της ζωής της.

«Δύσκολο να βρω καλύτερη ψυχαγωγία», σχολίασε κάτω από τις φωτογραφίες των γιων της.

«Τρομακτικά καψούρα» με τους γιους της

Τον Απρίλιο του 2023 η Σοφία Καρβέλα είχε μιλήσει για την αδυναμία και την αγάπη που έχει για τους γιους της, στο περιοδικό Gala.

https://www.instagram.com/p/Cx3QafbOelA/

«Είμαι τρομακτικά καψούρα με τα παιδιά μου. Οι γιοι μου είναι φανταστικά άτομα. Γενικά είμαι καψουρογκόμενα. Απλά τους άντρες τους ξεπερνάω, ενώ τα παιδιά μου όχι. Από τη στιγμή που επιστρέφω στο σπίτι, ο χρόνος μου είναι αφιερωμένος σε αυτά. Την Παρασκευή το βράδυ όλες οι δουλειές σταματούν».

Παρακάτω ακολουθούν μερικά στιγμιότυπα έτσι όπως τα έχει αναρτήσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δείχνουν αυτή την καψούρα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved