Σοφία Καρβέλα: Το γρήγορο φαγητό που φτιάχνει για τους γιους της

Γρήγορο φαγάκι που οι μαμάδες τρώνε μέσα από το τηγάνι-κατσαρόλα (ό,τι χρησιμοποιήσετε).

Σοφία Καρβέλα: Το γρήγορο φαγητό που φτιάχνει για τους γιους της

Η Σοφία Καρβέλα δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα με τους γιους της, τον Νίκο και τον Νέστορα. Στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram αναρτά φωτογραφίες τους από τα παιχνίδια, τις βόλτες και τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί.


https://www.instagram.com/p/CYLMkONtXQc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η διάσημη μαμά ζει με την οικογένειά της στη Νέα Υόρκη, μία πόλη με πολύ κόσμο και έντονους ρυθμούς. Η ίδια δουλεύει αρκετές ώρες την ημέρα και δεν έχει πάντα τον χρόνο μαγειρέψει. Τι κάνει σε αυτήν την περίπτωση; Φτιάχνει ένα φαγητό εύκολο, γρήγορο που χρειάζεται ελάχιστα υλικά. Όπως λέει είναι το φαγητό που πολλές μαμάδες φτιάχνουν στην Αμερική για τα παιδιά τους και είναι πεντανόστιμο. Ποιο είναι αυτό; Mac 'n' cheese, κοινώς μακαρόνια με τυρί, που φτιάχνονται όμως διαφορετικά από ότι πιθανά έχετε στο μυαλό σας.

Αρχικά τo ζυμαρικό το οποίο χρησιμοποιείται για τη συνταγή είναι το κοφτό μακαρονάκι. Το τυρί δεν είναι όποιο και όποιο αλλά το λαχταριστό τσένταρ που όταν ζεσταίνεται λιώνει στο στόμα. Είθισται, επίσης, το κοφτό μακαρονάκι να βράζει σε γάλα και όχι σε νερό, ενώ ακόμα πιο ιδιαίτερη τη γεύση μπορούν να κάνουν τα μπαχαρικά.

Πώς θα φτιάξετε κι εσείς mac 'n' cheese στο σπίτι

Από τις πιο εύκολες συνταγές που βρήκαμε στο YouTube είναι η παρακάτω. Θα χρειαστείτε τρία βασικά υλικά και λιγότερο από μισή ώρα.

Υλικά:

  • 200 γραμμάρια τριμμένο τσένταρ
  • 4 φλιτζάνια γάλα
  • 340 γραμμάρια κοφτό μακαρονάκι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού πάπρικα (προαιρετικά)

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί.



Η Σοφία Καρβέλα, στα stories της έδειξε πώς έφτιαξε κι εκείνη mac 'n' cheese με δύο κινήσεις. Επίσης, χιουμοριστικά αναφέρει ότι δεν της αρέσει το συγκεκριμένο φαγητό ιδιαίτερα, δηλαδή δεν το θεωρεί θρεπτικό ή κάτι απίθανο, αλλά "λύνει τα χέρια μιας μαμάς" μια δύσκολή στιγμή και φυσικά είναι σημαντικό να φαγωθεί μέχρι και η τελευταία μπουκιά. Επίσης αν περισσέψει λίγο στο τηγάνι; Μπορεί να το φάει η μαμά απευθείας από εκεί. Άλλωστε ποια έχει χρόνο για επιπλέον άπλυτα πιάτα άλλωστε;

Δείτε τις φωτογραφίες της στην gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες που δημοσίευσε και ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με τα παιδιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved