Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έτσι πέρασε την Κυριακή με την ανηψιά της

Τα είχε όλα: Βάψιμο με λιπ γκλος, μασκαρέματα και χορό.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έτσι πέρασε την Κυριακή με την ανηψιά της

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου εκτός από περήφανη μαμά, είναι και περήφανη θεία της μικρής Κατερίνας και σε λίγο καιρό θα γίνει και περήφανη νονά στην Ολίβια, κόρη της Μαίρης Συνατσάκη.

Αχώριστες είναι θεία και ανηψιά καθώς η Ντορέττα Παπαδημητρίου περνά πολύ χρόνο με την μικρή παίζοντας, χορεύοντας πηγαίνοντας βόλτες και εκδρομές.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξη της είχε αποκαλύψει πως: «Χρειάστηκαν αρκετά χρόνια μέχρι να έρθει η ανιψιά μου. Τρία χρόνια περίπου προσπαθειών. Ήταν μία εμπειρία που πραγματικά μας έδεσε.» [...] «Από τότε που έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς, έχουμε γίνει κι εγώ και η αδελφή μου μία γροθιά, αλλά όλη αυτή η πορεία της αδελφής μου μάς έδεσε ακόμα περισσότερο.Στις απογοητεύσεις, επειδή ήταν πολύ αποφασισμένη, της έλεγα ότι κάθε αποτυχία είναι ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Ότι αυτό θα συμβεί.»

Αυτή την φορά, Η Ντορέττα ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από φωτογραφίες και βίντεο όπου παίζει και χορεύει με την Κατερίνα και η αλήθεια είναι πως λιώσαμε...

Μάλιστα, στην λεζάντα του post έχει γράψει: «Κυριακή με Κατερίνα .Ότι καλύτερο💚»

https://www.instagram.com/p/C4D_D4GIyRD/

Στο πρώτο βίντεο καθώς η μικρή προσπαθεί να απλώσει ένα φούξια lipgloss στα χείλη της θείας της εκείνη λέει χιουμοριστικά: «Μέσα στα χείλη, μέσα...Ώπα, ώπα...δεν το πάμε καλά»

Η μάσκα μονόκερος

Η θεία Ντορέττα φαίνεται να απολαμβάνει το παιχνίδι με την μικρή καθώς οι γιοι της πια έχουν μεγαλώσει αρκετά. Η Κατερίνα είναι η αφορμή για να νιώσει ξανά παιδί κάνοντας μαζί κάθε είδους δραστηριότητα, από χωρό, μεταμφιέσεις, μέχρι και παζλ.

Η αδυναμία μέσα από φωτογραφίες

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved