Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πήραν «φωτιά» οι κατσαρόλες χθες βράδυ – Τα φαγητά που μαγείρεψε

Όπως είπε, η καλύτερη ώρα για να μαγειρεύει είναι το βράδυ.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πήραν «φωτιά» οι κατσαρόλες χθες βράδυ – Τα φαγητά που μαγείρεψε

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου την περίοδο αυτή τρέχει και δεν φτάνει. Είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, τα αυξημένα καλέσματα φίλων λόγω των ημερών, η γυμναστική, οι δουλειές στο σπίτι...

Μην ξεχνάτε άλλωστε, ότι μπορεί ο ένας της γιος να είναι φοιτητής, ο άλλος όμως μένει μαζί της καθώς πηγαίνει σχολείο. Φροντίζει λοιπόν εκτός όλων των άλλων, να υπάρχει σπιτικό φαγητό για να τρώει όταν επιστρέφει καθώς η ίδια δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην υγιεινή διατροφή αποφεύγοντας ωστόσο τις υπερβολές.

Χθες, λοιπόν, μπήκε στην κουζίνα αργά το βράδυ και άρχισε να μαγειρεύει: στη μια κατσαρόλα φασολάκια, στην άλλη κοφτό μακαρονάκι και στην άλλη μπρόκολο ( έβραζε το νερό).

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε, δείχνοντας την ώρα, 23.25 είναι « Η καλύτερή μου ώρα για να μαγειρεύω».

doretta-papadimitriou1.jpg

«Είναι πολύ περίεργο που θα μείνω μόνη»

Για τη σχέση της με τον χρόνο, στο πώς βλέπει πλέον τους γιους της ως νεαρούς άνδρες αλλά και στην απουσία και του δεύτερου παιδιού της για να σπουδάσει είχε αναφερθεί η ηθοποιός στην εκπομπή Στούντιο 4.

https://www.instagram.com/p/Cy8EplegEIr/

«Στην δουλειά είμαι στρατιώτης αλλά το κέντρο της ύπαρξής μου ήταν τα παιδιά. Η ουσία για εμένα ήταν πάντα εκεί. Είναι περίεργο τώρα που μεγάλωσαν. Τους κοιτάω καμιά φορά και μου φαίνεται περίεργο που έγιναν άνδρες. Να γίνουν σωστοί άνθρωποι.Τώρα ουσιαστικά φαίνεται το αποτέλεσμα, ό,τι έχουμε καταφέρει να κάνει, τώρα βλέπεις τους καρπούς αυτής της προσπάθειας», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

https://www.instagram.com/p/CsOF6KqAwXg/

Για την στιγμή που ο μεγάλος της γιος μετακόμισε για τις σπουδές του στην Κύπρο είπε: «Ο μεγάλος σπουδάζει στην Κύπρο, θα πάει μάλλον εκεί και ο μικρός. Είναι πολύ περίεργο που θα μείνω μόνη.Όσο απότομη είναι η αλλαγή μιας γυναίκας που φεύγει από το σπίτι, πάει στο μαιευτήριο και γυρνάει μαζί με έναν άλλο άνθρωπο και αλλάζουν όλα, το ίδιο είναι όταν τα παιδιά ανοίγουν τα φτερά τους, φεύγουν από το σπίτι και αλλάζει η καθημερινότητά σου», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CmcLggoo2BF/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved