Ετεοκλής Παύλου: Η νέα φωτογραφία με τη Μελίτα που έγινε viral

Ο Ετεοκλής Παύλου κοιμάται με τη Μελίτα και η Ελένη Χατζίδου απαθανάτισε το στιγμιότυπο.

Ετεοκλής Παύλου: Η νέα φωτογραφία με τη Μελίτα που έγινε viral
Instagram / eteoklispavlou

Ο Ετεοκλής Παύλου έχει αδυναμία στη Μελίτα του και δεν το κρύβει. Μέσα από τις αναρτήσεις του στο Instagram συχνά εκφράζει την αγάπη του για εκείνη, ενώ απολαυστικές είναι και οι φωτογραφίες μπαμπά και κόρης που δημοσιεύει η Ελένη Χατζίδου.

https://www.instagram.com/p/ChM7nf-IknL

Μία ακόμα φωτογραφία του παρουσιαστή με το τρίχρονο κοριτσάκι δημοσίευσε πρόσφατα η τραγουδίστρια. Μπαμπάς και κόρη κοιμούνται δίπλα-δίπλα και η Ελένη Χατζίδου απαθανάτισε το στιγμιότυπο. Στην ανάρτησή της έγραψε:

«Η καρδιά μου ξεχειλίζει από αγάπη…»

Η φωτογραφία όπως ήταν αναμενόμενο συγκέντρωσε πάνω από 24 χιλιάδες likes, ενώ πολλοί ήταν και οι ακόλουθοι της Ελένης Χατζίδου που σχολίασαν την υπέροχη εικόνα.

https://www.instagram.com/p/CkBXSegtsGF

Μπαμπάς και κόρη: Μία σχέση ζωής

Ποια κόρη δεν έχει αδυναμία στον μπαμπά της και το αντίστροφο; Η σχέση μπαμπά και κόρης είναι ιδιαίτερη και πολύ δυνατή. Ένα παιδί, αγόρι ή κορίτσι, τα δύο πρώτα χρόνια είναι προσκολλημένο περισσότερο στη μητέρα του, ενώ τα επόμενα χρόνια όταν δηλαδή το παιδί είναι 3-6 ετών, η επίδραση του πατέρα στην ανατροφή του γίνεται πιο άμεση.

Για ένα κορίτσι, ο μπαμπάς είναι ο ήρωάς του, ο άνθρωπος που το κάνει να αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά και αυτό δεν αλλάζει όσα χρόνια και εάν περάσουν. Τα συναισθήματα βέβαια είναι αμοιβαία, καθώς και οι περισσότεροι μπαμπάδες έχουν αδυναμία στις κόρες τους, κάτι που έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών ερευνών. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτό συμβαίνει επειδή τα δύο μέλη αυτά της οικογένειας είναι αντίθετου φύλου συνεπώς δεν υπάρχει ανταγωνισμός (συνειδητός ή υποσυνείδητος), είτε επειδή απλώς ως γνωστόν τα ετερώνυμα έλκονται, όπως δηλαδή και στη σχέση μητέρας-γιου, έτσι και στη σχέση πατέρα-κόρης η διαφορά του φύλου ενισχύει τον δεσμό.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του Ετεοκλή Παύλου με την Μελίτα στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved