Βίκυ Βολιώτη: Η τρυφερή φωτογραφία της κόρης της με τη γιαγιά της

«Γιαγιά Μαρία και  εγγονή Αννα!!! Μεγαααααάλη αγάπη!»,  ήταν το σχόλιο της ηθοποιού στη φωτογραφία.

Βίκυ Βολιώτη: Η τρυφερή φωτογραφία της κόρης της με τη γιαγιά της

Η Βίκυ Βολιώτη αποφεύγει τις αναρτήσεις για την προσωπική της ζωή ωστόσο ανά διαστήματα μοιράζεται με τους ακολούθους της ορισμένες φωτογραφίες με τη μοναχοκόρη της.

« Με την Άννα,μεγαλώνουμε μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη», προσθέτοντας «πώς τα πάντα έχουν αλλάξει από τότε που ήρθε η Άννα στη ζωή μου αλλά όχι απότομα. Ωριμάζω και βλέπω τη ζωή μου σε σχέση με το παιδί. Έχει πολλή πλάκα η Άννα και είναι ωραίο άτομο. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαστε μαζί με την Άννα και πορευόμαστε μαζί στη ζωή».

https://www.instagram.com/p/CzHM3jwLeXs/

Η ζωή με την Άννα

Η Βίκυ Βολιώτη και ο σύζυγός της, Σίμος Σαρκετζής, υιοθέτησαν την Άννα από την Αιθιοπία, πριν από 8 χρόνια. Η μικρή Αννα βαφτίστηκε στον Πανάγιο Τάφο με νονούς τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη.

«Το θεωρούσα πιο πιθανό να υιοθετήσω ένα παιδί από το να αποκτήσω ένα βιολογικό, δικό μου παιδί. Μου φαινόταν τρελό ότι υπήρχαν παιδιά στον κόσμο που για κάποιους λόγους μένουν χωρίς γονείς. Κάποτε κατάλαβα ότι το βασικό πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι τόσο η γραφειοκρατία, αλλά το γεγονός ότι ευτυχώς δεν υπάρχουν πολλά μωρά ελευθέρα προς υιοθεσία.

biki-volioti-anna.jpg

Η Αιθιοπία ήταν πάντα μία χώρα όπου ήθελα να πάω, που για κάποιον λόγο με γοητεύει πολύ η ιστορία της, συν το γεγονός ότι εκείνη την περίοδο κάποιες χώρες της Άπω Ανατολής είχαν κλείσει τα σύνορα τους, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να πάρεις παιδιά από εκεί. Ο φάκελος υιοθεσίας έγινε στην Ελλάδα. Στη συνέχεια κάναμε κάποια ταξίδια με τον Σίμο στην Αιθιοπία. Την Άννα την πρωτοπήρα αγκαλιά όταν ήταν 30 ημερών. Στην Ελλάδα ήρθαμε και οι τρεις όταν ήταν οκτώ μηνών», είχε πει σε συνέντευξή της στο παρελθόν για την απόφασή της να υιοθετήσει ένα παιδί.

https://www.instagram.com/p/Cz1cRHMLW1b/

Η νέα φωτογραφία της Άννας

Πρόσφατα η ηθοποιός ανέβασε σε insta story μια ακόμα φωτογραφία της Άννας. Αυτή τη φορά είναι με τη γιαγιά της, τη Μαρία κι όπως αποκάλυψε με το σχόλιό της η Βίκυ Βολιώτη, πρόκειται για μια σχέση μεγάλης αγάπης.

vicki-volioti-kori-me-ti-giagia-tis.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved