Βίκυ Βολιώτη: Η ανάρτηση για τα μαλλιά της κόρης της, Άννας

Χρειάζονται δύο για να τη χτενίσουν.

Βίκυ Βολιώτη: Η ανάρτηση για τα μαλλιά της κόρης της, Άννας

Η Βίκυ Βολιώτη κάνει συχνές αναρτήσεις με την κόρη της, Άννα. Η Βίκυ Βολιώτη και ο σύζυγός της, Σίμος Σαρκετζής, υιοθέτησαν την Άννα από την Αιθιοπία, πριν από 8 χρόνια.

https://www.instagram.com/p/Cz1cRHMLW1b/

«Το θεωρούσα πιο πιθανό να υιοθετήσω ένα παιδί από το να αποκτήσω ένα βιολογικό, δικό μου παιδί. Μου φαινόταν τρελό ότι υπήρχαν παιδιά στον κόσμο που για κάποιους λόγους μένουν χωρίς γονείς. Κάποτε κατάλαβα ότι το βασικό πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι τόσο η γραφειοκρατία, αλλά το γεγονός ότι ευτυχώς δεν υπάρχουν πολλά μωρά ελευθέρα προς υιοθεσία.

Η Αιθιοπία ήταν πάντα μία χώρα όπου ήθελα να πάω, που για κάποιον λόγο με γοητεύει πολύ η ιστορία της, συν το γεγονός ότι εκείνη την περίοδο κάποιες χώρες της Άπω Ανατολής είχαν κλείσει τα σύνορα τους, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να πάρεις παιδιά από εκεί. Ο φάκελος υιοθεσίας έγινε στην Ελλάδα. Στη συνέχεια κάναμε κάποια ταξίδια με τον Σίμο στην Αιθιοπία. Την Άννα την πρωτοπήρα αγκαλιά όταν ήταν 30 ημερών. Στην Ελλάδα ήρθαμε και οι τρεις όταν ήταν οκτώ μηνών», είχε πει σε συνέντευξή της στο παρελθόν για την απόφασή της να υιοθετήσει ένα παιδί.

Η δυσκολία του χτενίσματος

Η Βίκυ Βολιώτη, που φέτος παίζει και σκηνοθετεί για δεύτερη συνεχή χρονιά το πρωτότυπο έργο της Ευσταθίας «Ιζαμπέλ Ρεμπώ, ο δικός μου Αρθούρος» δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία της κόρη της στο κομμωτήριο. Η ηθοποιός θέλοντας να εκμυστηρευτεί τη δυσκολία του να χτενίζει κανείς αρκετά μπουκλωτά μαλλιά, έδειξε πόσοι άνθρωποι χρειάζονται για να χτενίσουν τα μαλλιά της Άννας.

Όπως θα δείτε και εσείς, η Άννα βρίσκεται στο κομμωτήριο και περιποιούνται τα μαλλιά της δύο κομμωτές. «Όταν η Άννα πάει κομμωτήριο χρειάζονται δύο για να τη χτενίσουν!», έγραψε η Βίκυ Βολιώτη συνοδεύοντας τη φωτογραφία της με ένα emoji που γελά μέχρι δακρύων.

biky-volioti-mallia-annas.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved