Βίκυ Βολιώτη: Η τρυφερή φώτο της κόρης της που κοιμάται αγκαλιά με τη γάτα τους

Aνιδιοτελής αγάπη!

Βίκυ Βολιώτη: Η τρυφερή φώτο της κόρης της που κοιμάται αγκαλιά με τη γάτα τους

Η Βίκυ Βολιώτη μοιράζεται συχνά στιγμές της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύσει φωτογραφίες με την κόρη της, Άννα.

Η ηθοποιός, που φέτος παίζει και σκηνοθετεί για δεύτερη συνεχή χρονιά το πρωτότυπο έργο της Ευσταθίας «Ιζαμπέλ Ρεμπώ, ο δικός μου Αρθούρος» σε νέο χώρο, στο Θέατρο «Μικρό Άνεσις» ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της κόρη της με την γάτα τους, όσο κοιμάται.

Όπως θα δείτε και εσείς, η Άννα είναι ξαπλωμένη και με το ένα της χέρι αγγίζει τα πόδια της γάτας. Η γάτα της είναι κουρνιασμένη δίπλα της και κοιμάται μαζί της.

«Το παιδί και η γάτα…#unnconditionallove #she #mydaughter #myeverything #tenderness #love #cat #cuteanimals #sleepingbeauty #sleeping», σχολίασε η ηθοποιός κάτω από την όμορφη αυτή φωτογραφία.

volioti.jpg

instagram @vickyvolioti_official

Οι γάτες είναι καταπληκτικοί φίλοι και σύντροφοι και στην πραγματικότητα (και σύμφωνα πάντα με μελέτες, είναι κάτι περισσότερο από απλά κατοικίδια. Μεταξύ άλλων, η επαφή, τα παιχνίδια και τα χάδια με τη γάτα απελευθερώνουν στον εγκέφαλο σεροτονίνη και ντοπαμίνη οι οποίες μειώνουν το στρες, φέρνουν το σώμα σε μια αρμονική κατάσταση και σταθεροποιούν το ανοσοποιητικό σύστημα.

https://www.instagram.com/p/CRLvKzRr8n9/

Να σας θυμίσουμε ότι η Βίκυ Βολιώτη και ο σύζυγός της, Σίμος Σαρκετζής, υιοθέτησαν τη μικρή Άννα το 2015. Το κοριτσάκι που κατάγεται από την Αιθοπία, ήταν τότε μόλις 8 μηνών. Λίγους μήνες αργότερα, τη βάπτισαν στον Πανάγιο Τάφο, το εκκλησάκι που βρίσκεται στην Πλάκα. Νονοί της μικρής είναι οι Σμαράγδα Καρύδη και Θοδωρής Αθερίδης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved