Χρήστος Λούλης: «Η Έμιλυ είναι η μητέρα των παιδιών μου, κάτι ιερό»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση με τη σύζυγό του Έμιλυ Κολιανδρή και τα δυο τους παιδιά.

Χρήστος Λούλης: «Η Έμιλυ είναι η μητέρα των παιδιών μου, κάτι ιερό»

Ο Χρήστος Λούλης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά, Famagusta είναι παντρεμένος από το 2008 με την Έμιλυ Κολιανδρή κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο και την Σμαράγδα.

Το ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους και αποφεύγει την δημοσιότητα, πέραν αυτής που αφορά στη δουλειά του.

https://www.instagram.com/p/B4hiKzGltFH/

«Είναι ωραίο να έχεις σταθερό σημείο»

Ο ηθοποιός με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε για τον γάμο του αλλά τις δυσκολίες που κατά καιρούς αντιμετωπίζουν με την σύζυγό του.

«Θα ήταν δύσκολο να μην την κάνουμε και οι δυο αυτή τη δουλειά. Είναι δύσκολο ο άλλος να καταλαβαίνει τα ωράριά σου, πως δεν έχεις ρεπό, δεν υπάρχουν Σαββατοκύριακα, τις αγωνίες σου. Είναι δύσκολο να είσαι με κάποιον που είναι σε αυτή τη δουλειά γιατί έχει πολλούς πειρασμούς, ματαιοδοξία… Είναι ωραίο να έχεις σταθερό σημείο. Να ξέρεις πως έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου. Αυτό είναι για εμένα η Έμιλυ. Είναι η μητέρα των παιδιών μου, κάτι ιερό. Από την άλλη, δεν είναι όλα μέλι γάλα στον γάμο μας και όλα ιδανικά. Έχουμε πολλές δυσκολίες και πάνω – κάτω», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή Night Out.

https://www.instagram.com/p/B151Ttko_2x/

Πώς τις ξεπερνούν;

«Όταν έρχεται το αδιέξοδο ο καθένας στον βαθμό που μπορεί, προσπαθεί να επαναξιολογήσει πως ο άλλος είναι προτεραιότητα, η άγκυρά του. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να εξετάζουμε το θέμα, να αναρωτηθούμε “συνεχίζω να θέλω να είμαι μαζί με τον άλλον;”. Μας έχει συμβεί αν έρθουμε σε αδιέξοδο. Και κάναμε μεγάλες κουβέντες μεταξύ μας και ο καθένας με τον εαυτό του. Για να δούμε αν συνεχίζουμε να θέλουμε να περάσουμε τη ζωή μας μαζί. Είναι αυτό που κάνεις ότι χρειαστεί για να το ξεπεράσεις», εξήγησε ο ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CvVEkGXoV1f/

Πώς είναι ως μπαμπάς

Ο Χρήστος Λούλης περνά χρόνο με τα παιδιά του λέγοντας πώς κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί.

koliandri-loulis-me-paidia-london1-(1).jpg

«Ως μπαμπάς νιώθω πως κάνω το καλύτερο που μπορώ. Θέλω να εξηγώ, να κουβεντιάζω, να μιλάω στα παιδιά μου λες και είναι μεγάλοι άνθρωποι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved