Χρήστος Λούλης: Φωτογράφισε την κόρη του στο κατάστρωμα του πλοίου

Η ομοιότητα της Σμαράγδας με τον μπαμπά της είναι εμφανής. 

Χρήστος Λούλης: Φωτογράφισε την κόρη του στο κατάστρωμα του πλοίου

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν ο Χρήστος Λούλης και η Έμιλυ Κολιανδρή. Οι δύο ηθοποιοί που διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την οικογένειά τους, έχουν μοιραστεί με τους ακολούθους τους φωτογραφίες από τα ταξίδια τους.

Πρώτη η Έμιλυ Κολιανδρή δημοσίευσε μία φωτογραφία από τα Λουτρά Πόζαρ με την κόρη της.

emily-koliandri-kori.jpg

Σήμερα και ο Χρήστος Λούλης δημοσίευσε μία φωτογραφία της 8χρονης Σμαράγδας. Ο ηθοποιός τράβηξε μία αυθόρμητη φωτογραφία της μικρούλας στο κατάστρωμα του πλοίου και όπως παρατήρησαν οι περισσότεροι ακόλουθοι του καλλιτέχνη σύμφωνα με τα σχόλια, έχει τα μάτια του.

xristos-loulis-gios.jpg

Ο Χρήστος Λούλης και η Έμιλυ Κολιανδρή είναι πολλά χρόνια μαζί και το 2009 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Τα δύο τους παιδιά, Αλέξανδρος και Σμαράγδα, γεννήθηκαν το 2011 και το 2015 αντίστοιχα. Για την οικογένειά του και την πατρότητα είχε μιλήσει λίγους μήνες πριν ο ηθοποιός στην εκπομπή «Στούντιο 4».

«Δεν είναι ταινία το ξύπνημα με τα παιδιά, χαμόγελα, πρωινό στην κουζίνα. Δεν είναι έτσι, είναι μια μάχη. Η μικρή μου κόρη δεν θέλει να ξυπνήσει και να σηκωθεί. Η οικογένεια που έχει πρωινά χαμόγελα και δεν έχει άγχος είναι φαντάζομαι μια οικογένεια σε ένα ψαροχώρι στην Μαλαισία, οι άνθρωποι δεν ξέρουν τίποτα και είναι μια χαρά. Ψαρεύουν και κοιμούνται το μεσημέρι. Δεν υπάρχει τέτοια οικογένεια που να είναι πάντα χαρούμενη» δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Λούλης.

Για την πατρότητα είπε: «Δεν φανταζόμουν τίποτα, απλά ήθελα να γίνω μπαμπάς. Είχα την εικόνα των δικών μου των γονιών που τους αγαπούσα πολύ, με είχαν πολύ καλά, ήταν στοργικοί. Λειτούργησε ως ανάγκη. Ζήλευα πολύ τη σύνδεση μεταξύ πατέρα και παιδιού. Ήθελα να αφιερώσω τη ζωή μου με την έγνοια κάποιων άλλων ανθρώπων.

Η σχέση με το παιδί, είναι μια συνεχόμενη ερωτική απογοήτευση. Το λατρεύεις τόσο πολύ και όσο να σε αγαπάει ή να σε έχει ανάγκη δεν είναι αρκετό όσο θα ήθελες να πάρεις εσύ από αυτό».

https://www.instagram.com/p/CvVEkGXoV1f/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved