Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το μήνυμα που της έστειλε στο κινητό η 3χρονη ανιψιά της

H Ντορέττα Παπαδημητρίου με την ανιψιά της.

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου και το screenshot από το κινητό.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μία περήφανη θεία με αδυναμία στη μία και μοναδική ανιψιά της, την Κατερίνα. Η μικρούλα θα γίνει τριών ετών τον Μάρτη και έχει μεγαλώσει πολύ. Οι αναρτήσεις της ηθοποιού με εκείνη είναι από τις πιο απολαυστικές.

Θεία και ανιψιά στην παιδική χαρά…

…και εδώ κάνουν γυμναστική παίζοντας.

Οι γιοι της Ντορέττας Παπαδημητρίου να σας θυμίσουμε ότι είναι 17 και 18 ετών, αρκετά μεγάλοι συνεπώς για να παίζει μαζί τους. Η Κατερίνα είναι η αφορμή για να γίνει ξανά παιδί και μαζί κάνουν κάθε είδους δραστηριότητα, από μεταμφιέσεις, μέχρι βόλτες και παζλ.

Ένα νέο χιουμοριστικό στιγμιότυπο με την ανιψιά της μοιράστηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου μέσω Instagram. Η ηθοποιός έκανε mention σε ένα story της την αδερφή της και όπως είπε το κινητό πήρε η μικρή Κατερίνα και απάντησε με κάμποσα emojis/

Ιδού.

Η Ντορέττα έχει πολύ στενή σχέση με την αδερφή της, Ελίνα, και έχει μιλήσει για εκείνη πολλές φορές σε συνεντεύξεις της. Όπως έχει πει την θαυμάζει και όπως φαίνεται η γέννηση της μικρής Κατερίνας τις έχει φέρει ακόμα πιο κοντά. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι ξετρελαμένη με την μικρούλα και το ίδιο και οι γιοι της, όπως αποτυπώνεται και στην παρακάτω φωτογραφία, μία από τις πολλές αντίστοιχες που έχει μοιραστεί η ηθοποιός μέσω Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved