Ντορέττα Παπαδημητρίου: Στην κουζίνα οικογενειακώς - Απολαυστικά στιγμιότυπα

«Έτοιμα τα μελομακάρονά μας! Αυτή είναι ιστορία τους» έγραψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram. Πρωταγωνιστές οι γιοι της, η ανιψιά της, η αδερφή και η μαμά της.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Στην κουζίνα οικογενειακώς - Απολαυστικά στιγμιότυπα

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έφτιαξε στο παρά πέντε τα μελομακάρονα φέτος και δημοσίευσε ένα βίντεο για να μοιραστεί με την ακολούθους της την ιστορία τους. Στο βίντεο πρωταγωνιστούν όλα τα μέλη της οικογένειας μίας και το κάθε ένα βοήθησε με τον τρόπο του στην εκτέλεση της συνταγής. Άλλος στο ανακάτεμα, άλλος στο πλάσιμο και άλλος στο final testing. Στο βίντεο φυσικά ξεχώρισαν η μικρή Κατερίνα, ο γιος της παρουσιάστριας, Διονύσης, και η μαμά της η οποία είχε αναλάβει να τρίψει το πορτοκάλι, τη γενικότερη επίβλεψη και το final testing.

Το βίντεο είναι απολαυστικό και οι ατάκες που ακούγονται μία και μία. Μερικές από τις αγαπημένες μας: «Εγώ με το ταψί στο χέρι τι να κάνω;», «τα μελομακάρονά μας είναι σαν κεφτεδάκια», «γιατί ακούω ένα γκραν γκραν πάνω στην πιατέλα;».

Δείτε το βίντεο παρακάτω.

https://www.instagram.com/reel/C1NPe_oocfp/

Γιαγιά, μαμά και εγγόνια σε ένα απολαυστικό στιγμιότυπο

Μετά το παραπάνω βίντεο, η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε ένα ακόμα την ημέρα των Χριστουγέννων. Οι γιοι της παρουσιάστριας, Διονύσης και Φίλιππος, έχουν πάρει στην πλάτη τους τη μαμά και τη γιαγιά τους και οι τέσσερίς τους ποζάρουν στην κάμερα του κινητού.

https://www.instagram.com/p/C1R03HiIdqw/

Να σας θυμίσουμε ότι τα δύο αγόρια είναι 17 και 15 ετών αντίστοιχα. Έχουν αδυναμία στην ξαδερφούλα τους, στη μαμά τους και συχνά πρωταγωνιστούν στα βίντεο που δημοσιεύει η παρουσιάστρια στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved