Blake Lively: Αντλώντας γάλα στην Disneyland - Οι φώτο που δημοσίευσε

Η ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες που τη δείχνουν να αντλεί γάλα κατά τη διάρκεια βόλτας της στο πάρκο της Disney στο Παρίσι.

Μαργαρίτα Νικολάου
Blake Lively: Αντλώντας γάλα στην Disneyland - Οι φώτο που δημοσίευσε

instagram @blakelively

Η μητρότητα δεν έχει πρόγραμμα. Η μητρότητα έχει να κάνει με τον αυτοσχεδιασμό της στιγμής μιας και ποτέ μια μητέρα δεν ξέρει τι της επιφυλάσσει το επόμενο λεπτό. Όταν για παράδειγμα ένα μωρό πεινάει, δεν μπορείς απλά να του πεις να περιμένει... φροντίζεις να το ταΐσεις είτε του δίνεις φόρμουλα, είτε του δίνεις μητρικό γάλα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον θηλασμό όμως, θα πρέπει να υπάρχει πρόγραμμα. Και αυτό γιατί αν μια μαμά έχει μπει σε πρόγραμμα άντλησης, θα πρέπει να το ακολουθεί, διαφορετικά, θα δει το γάλα της να βρέχει το μπλουζάκι της.

Αν και η άντληση μητρικού γάλακτος είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό για αρκετές μαμάδες που θηλάζουν αποκλειστικά τα παιδιά τους, η άντληση σαν διαδικασία φαίνεται δύσκολη και μάλιστα χρειάζεται να γίνεται διακριτικά... ή μήπως όχι;

Σε αυτό έδωσε την απάντησή της η διάσημη ηθοποιός, Blake Lively που δημοσίευσε φωτογραφίες της από ταξίδι στο Παρίσι και το πάρκο της Disneyland που την δείχνουν να αντλεί γάλα. «Αντλώντας γάλα στη Disneyland στο Παρίσι», έγραψε κάτω από τις εικόνες που δημοσίευσε.

Η ηθοποιός, που έχει αποκτήσει 4 παιδιά από τον γάμο της με τον Ryan Reynolds, την James, 9 ετών, την Inez, 7 ετών, τη Betty, 4 ετών και ένα ακόμη μωρό που γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2023, σε μία από τις φωτογραφίες της ποζάρει στο πλευρό των χαρακτήρων από την παιδική ταινία Ratatouille, όσο έχει στο στήθος της το θήλαστρο.

Η συσκευή φαίνεται πιασμένη στην τσέπη του παντελονιού της.

https://www.instagram.com/p/C1fqtQwJQta/

Οι θαυμαστές της τη χειροκρότησαν για αυτή της την κίνηση και την ευχαρίστησαν λέγοντας ότι πρόκειται για «καλή επιρροή».

«Σε ευχαριστούμε που άντλησες δημόσια και βοήθησες να δουν με διαφορετικό μάτι την επόμενη γενιά μαμάδων που αποφασίζουν να αντλήσουν γάλα εκεί έξω!», σχολίασε μια μαμά και συνέχισε, «Εύχομαι ότι τη μέρα που οι κόρες μου γίνουν μητέρες, θα ζουν σε μια κοινωνία όπου οι μητέρες θα νιώθουν άνετα να φροντίσουν και να ταΐσουν τα μωρά τους οπουδήποτε είναι!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved