Σία Κοσιώνη: «Το ζούληγμα της Ελληνίδας μάνας» - Η νέα ανάρτηση με τον γιο της

H Σία Κοσιώνη αγκαλιά με τον Δήμο στα γραφεία του ΣΚΑΙ.

Σία Κοσιώνη: «Το ζούληγμα της Ελληνίδας μάνας» - Η νέα ανάρτηση με τον γιο της

Ο γιος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη έγινε έξι ετών τον περασμένο Οκτώβρη. Η δημοσιογράφος είχε γράψει τότε για τον μικρό Δήμο:

«Εκλογές, εκπομπές, μαραθώνιοι, πήξιμο, τρέξιμο, άγχος, ξενύχτια. Ο χρόνος σταματάει, όμως, όταν πρόκειται για το σημαντικότερο των σημαντικότερων. Τα παιδιά μας. Να είσαι γερός αγόρι μου, χαρούμενος και ελεύθερος, πρώτος σκόρερ στις καρδιές μας πάντα».

https://www.instagram.com/p/CyYd0abIOpa/

Η δημοσιογράφος έχει αδυναμία στον γιο της και δεν το κρύβει. Όταν ο μικρός Δήμος δεν έχει σχολείο, συχνά πηγαίνει στη δουλειά της μαμάς του. Τον Δεκέμβρη, μάλιστα, στόλισε το δέντρο του σταθμού μαζί με τη Σία Κοσιώνη και συναδέλφους της.

https://www.instagram.com/p/C0ejnicoPsR/

Ακόμα ένα στιγμιότυπο μοιράστηκε η δημοσιογράφος πριν από μερικές ημέρες. Το αγοράκι βρέθηκε ξανά στη δουλειά της μαμάς του και η Σία Κοσιώνη δεν έχασε ευκαιρία να το αγκαλιάσει και να το ζουλήξει.

«Το γνωστό, παραδοσιακό, απολαυστικό, καθόλου καταπιεστικό ζούληγμα της Ελληνίδας μάνας!!! 😂 #greekmother #greekmothers #mothers #mommy #motherandson #myboy» έγραψε στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/C1uh5XOokfa/

Η πρωτοχρονιάτικη φωτογραφία με το Κώστα Μπακογιάννη

Η Σία Κοσιώνη κρατά ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. Οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύει στα Social Media είναι ελάχιστες και τις περισσότερες τις έχει μοιραστεί με αφορμή κάποια ιδιαίτερη περίσταση όπως γενέθλια και γιορτές.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, η δημοσιογράφος και ο τέως δήμαρχος Αθηνών, πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό και δημοσίευσαν μία κοινή τους φωτογραφία από το Καρπενήσι.

«”Ό,τι αγαπώ γεννιέται αδιάκοπα. Ό,τι αγαπώ βρίσκεται στην αρχή του πάντα…”

Να αγαπάτε δυνατά και να μην ξεχνάτε να το λέτε! Καλή χρονιά από καρδιάς!»

https://www.instagram.com/p/C1hGD-II-7Y/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved