Σία Κοσιώνη: Η τελετή υποδοχής από τον γιο της - Η φώτο που δημοσίευσε

Μια τρυφερή φωτογραφία δημοσίευσε με τον γιο της, Δήμο.

Σία Κοσιώνη: Η τελετή υποδοχής από τον γιο της - Η φώτο που δημοσίευσε

Παρασκευή βράδυ και η Σία Κοσιώνη επιστρέφει στο σπίτι μετά το βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Η απαιτητική εβδομάδα της anchorwoman, τελείωσε και στο σπίτι την περίμενε ο γιος της, για να αρχίσει το πιο όμορφο Σαββατοκύριακο του κόσμου. Ο γιος της όμως, δεν την υποδέχεται όπως και όπως όταν γυρίζει στο σπίτι. Τρέχει στην αγκαλιά της και τη ρίχνει στον καναπέ μαζί με το λατρεμένο boxer της οικογένειας.

siakossioni_n.jpg

«Τελετή υποδοχής Παρασκευή βράδυ! ❤️❤️❤️ #myson #mydog #finallyhome #fridaynight #weekendtime #family #myfamily #pets #dogs #dogsofinstagram #boxer #love», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που όπως μπορείτε να δείτε και από τα hashtags ανυπομονούσε να πάει στο σπίτι και να αρχίσει το Σαββατοκύριακό της.

Τα Σαββατοκύριακά της είναι αφιερωμένα αποκλειστικά στον γιο της

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η Σία Κοσιώνη επισκέφθηκε τον Εθνικό Κήπο με τον γιο της. Σε περίπτωση που δεν το έχετε μάθει, ο Εθνικός Κήπος ανανεώθηκε, ομόρφυνε και έγινε ένα υπέροχο μέρος για γονείς και παιδιά (και όχι μόνο). «Χαρούμενα παιδιά, χαρούμενοι γονείς! Το «σβήσιμο» του ΣΚ στον ονειρεμένο Εθνικό Κήπο! Καλή μας εβδομάδα! #weekend #endofweekend #playground #nationalgarden #athens #kidsfriendly #kids #happykids #mommy», είχε σχολιάσει κάτω από τη φωτογραφία που την έδειχνε να κρατά το μπουκάλι του γιου της στο χέρι.

Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Δήμαρχος Αθηναίων και σύζυγος της Σίας Κοσιώνη, Κώστας Μπακογιάννης.

https://www.instagram.com/p/Cxkm2xvoTl8/

Μπορεί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο να είχε βόλτα στον Εθνικό Κήπο, αυτό το Σαββατοκύριακο είχε βόλτα στο Μοναστηράκι. Η Σία Κοσιώνη δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο που δείχνει την ίδια και τον γιο της να κάνουν βόλτα στην κεντρική συνοικία της Αθήνας, απολαμβάνοντας την υπαίθρια αγορά. Όπως θα δείτε όσο έκαναν βόλτα μαμά και γιος, κατέληξαν να αγοράσουν ένα καναρίνι.

Ο Δήμος ξετρελάθηκε με τα καναρινάκια και η μαμά του δεν του χάλασε χατίρι. Έτσι επέστρεψαν στο σπίτι με τον μικρό Πίκι (όπως ονόμασαν το κόκκινο καναρινάκι) και ο Δήμος, έκανε έκπληξη στον μπαμπά του.

https://www.instagram.com/reel/Cx2YALRoafu/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved