Σία Κοσιώνη: Στόλισε το δέντρο στον ΣΚΑΙ μαζί με τον γιο της

Ο Δήμος πήγε στα γραφεία του ΣΚΑΙ και στόλισε μαζί με τη Σία Κοσιώνη και τους συναδέλφους της.

Σία Κοσιώνη: Στόλισε το δέντρο στον ΣΚΑΙ μαζί με τον γιο της

Μία νέα φωτογραφία με τον γιο της δημοσίευσε χθες η Σία Κοσιώνη στον λογαριασμό της στο Instagram. Αφορμή ήταν ο στολισμός του δέντρου στα γραφεία του ΣΚΑΙ. Ο μικρός Δήμος βοήθησε τη μαμά του και τους συναδέλφους της να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο και μάλιστα,έβαλε και το αστέρι στην κορυφή, όπως φαίνεται στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η δημοσιογράφος.

«Ο γνωστός άγνωστος δεντροστολιστής ήρθε σήμερα μαζί με το ελατό του από το Καρπενήσι να φέρει τα Χριστούγεννα και στον ΣΚΑΙ!» έγραψε στο Instagram η Σία Κοσιώνη. Να πούμε στο σημείο αυτό ότι σύμφωνα με την ανάρτηση της δημοσιογράφου, προφανώς το δέντρο στον τηλεοπτικό σταθμό, όπως κι εκείνο στην πλατεία Συντάγματος, είναι από το Καρπενήσι, τον τόπο καταγωγής του Κώστα Μπακογιάννη.

https://www.instagram.com/p/C0ejnicoPsR/

Η Σία Κοσιώνη κρατά γενικά ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, μοιράζεται πιο συχνά στιγμιότυπα με τον γιο της. Στις 14 Οκτώβρη, ανήμερα των γενεθλίων του μικρού Δήμου, είχε γράψει:

«Εκλογές, εκπομπές, μαραθώνιοι, πήξιμο, τρέξιμο, άγχος, ξενύχτια. Ο χρόνος σταματάει, όμως, όταν πρόκειται για το σημαντικότερο των σημαντικότερων. Τα παιδιά μας. Να είσαι γερός αγόρι μου, χαρούμενος και ελεύθερος, πρώτος σκόρερ στις καρδιές μας πάντα».

Η φωτογραφία που δημοσίευσε τότε δείχνει το αγοράκινα κάνει αυτό που αγαπά περισσότερο από οτιδήποτε: να παίζει ποδόσφαιρο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

https://www.instagram.com/p/CyYd0abIOpa/

Παρά το γεμάτο πρόγραμμά της, η Σία Κοσιώνη προσπαθεί να περνά με τον γιο της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Πηγαίνουν βόλτες στο κέντρο, κάνουν μαζί γυμναστική, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει φέρει τον μικρό Δήμο στη δουλειά μετά το σχολείο.

https://www.instagram.com/p/Ce30N24IHbI/
https://www.instagram.com/p/Cj2OSGqIxeT/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved