Αντιγόνη Δρακουλάκη: Δημοσίευσε φωτογραφία με τον γιο της μετά από καιρό

Μαμά και γιος ποζάρουν μαζί στον φακό.

Αντιγόνη Δρακουλάκη: Δημοσίευσε φωτογραφία με τον γιο της μετά από καιρό

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη έγινε ιδιαίτερα αγαπητή στο ελληνικό κοινό μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Τα μυστικά της Εδέμ». Ήταν η εκρηκτική και πάντα με χιούμορ Νόρα, ένας ρόλος που η ηθοποιός θα θυμάται για μία ζωή. Σε συνέντευξή της στο TV Έθνος είχε πει:

«Η Νόρα ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί... Ήρθε στη ζωή μου σε μία στιγμή απόλυτης απογοήτευσης. Ήρθε σε μία στιγμή που ομολογώ πως είχα αρχίσει να σκέφτομαι: Μωρέ, μήπως πρέπει να τα παρατήσω; Μήπως πρέπει να δω τα πράγματα διαφορετικά; Η Νόρα, λοιπόν, ήταν ένας φάρος που άναψε για μένα μέσα στο σκοτάδι όλων αυτών των ερωτημάτων. Ήταν ένας φάρος μέσα σε όλη αυτή την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια που ζούσα».

https://www.instagram.com/p/rXG9dOHHfC/

Την τελευταία δεκαετία η Αντιγόνη Δρακουλάκη έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και το θέατρο. Η πιο πρόσφατη συμμετοχή της σε τηλεοπτική σειρά ήταν αυτή στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» το 2020, όπου υποδυόταν την Κική. Οι θαυμαστές της, βέβαια, την βλέπουν και στα Social Media όπου είναι ενεργή και συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

https://www.instagram.com/p/C1bfjOuIG6x/

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Χαλικιά, με τον οποίο είναι ζευγάρι πάνω από 13 χρόνια. Το 2016 ήρθε στη ζωή τους ο γιος τους Άρης, τον οποίο και έχουμε δει κατά καιρούς στις αναρτήσεις της ηθοποιού.

https://www.instagram.com/p/Cd-LEHHodxE/

Μία ακόμα φωτογραφία του δημοσίευσε λίγη πριν την εκπνοή του 2023. «Τελειώνει μία δύσκολη χρονιά και είμαστε καλά! Στα καλύτερα λοιπόν!» έγραψε. Στη φωτογραφία μαμάς και γιος ποζάρουν μαζί στον φακό χαμογελώντας.

antigoni-drakoulaki-gios-(3).jpg

Για τη μητρότητα και τον επτάχρονο Άρη είχε πει στην εκπομπή «ΦΛΕΡΤ» λίγα χρόνια πριν:

«Θέλω ο γιος μου να λέει αυτό που σκέφτεται και νιώθει, αλλά την ίδια στιγμή να σκέφτεται αυτό που λέει και κάνει – χωρίς αυτό να είναι επικριτικό».

https://www.instagram.com/reel/Ci9YKZCIwTk/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved