Μίνως Μάτσας: Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με τα δίδυμα

Μία νέα φωτογραφία με τα δίδυμα παιδιά του στο σπίτι δημοσίευσε ο μουσικοσυνθέτης. 

Μίνως Μάτσας: Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με τα δίδυμα

Ο Μίνως Μάτσας και η Όλγα Κεφαλογιάννη έγιναν γονείς τον Σεπτέμβρη του 2021. Τα δύο παιδιά τους, Μάκη και Ελένη, τα θεωρούν δώρο ζωής συχνά εκφράζουν και δημόσιο την ευγνωμοσύνη που νιώθουν για τον ερχομό τους.

Για τη μητρότητα η Υπουργός Πολιτισμού είχε πει σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»:

«Θεωρούσα ότι το κεφάλαιο της μητρότητας για μένα είχε κλείσει και ακόμη και τώρα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι υπάρχουν δυο παιδιά». Η μητρότητα ήταν όνειρο που δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί, γι΄ αυτό αξίζει να κυνηγήσεις το όνειρο σου. Ακόμη κρατάω το πρωτοσέλιδο που έγραφε ότι το κεφάλαιο της μητρότητας δυστυχώς για μένα έχει κλείσει. Η γυναίκα που αντιμετωπίζει δυσκολίες για να μείνει έγκυος Θέλει διαφορετική αντιμετώπιση και κάλο είναι οι γιατροί να μην απογοητεύουν τις γυναίκες. Βγήκα κι εγώ από ιατρεία απογοητευμένη και κλαμένη γι΄ αυτό και καταλαβαίνω τις γυναίκες που απογοητεύονται».

https://www.instagram.com/p/Czf6ObHIKCV/

Το ζευγάρι διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή. Στα προφίλ τους στα Social Media, οι φωτογραφίες με τα παιδιά τους από πιο οικογενειακές τους στιγμές, είναι ελάχιστες και ακόμα και αυτές οι λίγες έχουν δημοσιευτεί με αφορμή κάποια ιδιαίτερη περίσταση, όπως η συναυλία του μουσικοσυνθέτη τον περασμένο Σεπτέμβρη.

sunaulia-matsas-paidia.jpg

Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με τα δίδυμα

Μία νέα φωτογραφία των διδύμων δημοσίευσε την ημέρα των Χριστουγέννων ο Μίνως Μάτσας. Ο μουσικοσυνθέτης φωτογράφισε τον μικρό Μάκη και την Ελένη μπροστά από το στολισμένο δέντρο και με αυτό το στιγμιότυπο ευχήθηκε «καλά Χριστούγεννα» στους διαδικτυακούς του φίλους.

minos-matsas.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι ο Μίνως Μάτσας και η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι ζευγάρι από το 2019. Τον Μάη το 2021 παντρεύτηκαν στις Σπέτσες κάτω από άκρα μυστικότητα και λίγους μήνες μετά γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά τους.

https://www.instagram.com/p/CdFves_NibQ/

Για την σύζυγό του είχε πει σε συνέντευξή του ο μουσικοσυνθέτης:

«Είμαι πιο εξωστρεφής γιατί είναι μία γυναίκα δυναμική, μία γυναίκα η οποία… εντάξει δεν μπορώ… Αυτό τα λέει όλα» και έπειτα πρόσθεσε: «Της αφιέρωσα στη Ρωμαϊκή Αγορά το κομμάτι "Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου". Αν βρεις τον άνθρωπό σου, καλό είναι να τον κρατήσεις. Η αλήθεια είναι ότι η Όλγα είναι η κινητήριος δύναμη για μένα».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved