Βίκυ Βολιώτη: Τα αστεία σκουλαρίκια που φόρεσε για να πάει σε παιδικό πάρτι

«Πήγα σε παιδικό πάρτι με την Άννα και έβαλα κι εγώ το κατιτίς μου», σχολίασε.

Βίκυ Βολιώτη: Τα αστεία σκουλαρίκια που φόρεσε για να πάει σε παιδικό πάρτι

Βίκυ Βολιώτη

Οικογενειακές στιγμές με την κόρη της πέρασε το Σαββατοκύριακο η Βίκυ Βολιώτη. Η γνωστή ηθοποιός πήγε σε παιδικό πάρτι με τη μικρή Άννα και μοιράστηκε ένα στιγμιότυπα που τη δείχνουν να φορά σκουλαρίκια με μπλε και κόκκινα λαμπάκια, σχολιάζοντας: «Πήγα σε παιδικό πάρτι με την Άννα και έβαλα κι εγώ το κατιτίς μου».

Η Βίκυ Βολιώτη και ο σύζυγός της, Σίμος Σαρκετζής απέκτησαν την Άννα μέσω υιοθεσίας. Η βάφτιση της μικρής έγινε στον Πανάγιο Τάφο με νονούς τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη. Όταν οι δημοσιογράφοι τη ρωτούν για την Άννα και την υιοθεσία της, η ηθοποιός είναι πάντα αμήχανη.

«Είμαι πάντα αμήχανη στο να απαντήσω σε αυτό. Για εμένα ήταν πάντα κάτι το πολύ φυσικό. Το θεωρούσα πιο πιθανό να υιοθετήσω ένα παιδί από το να αποκτήσω ένα βιολογικό, δικό μου παιδί. Μου φαινόταν τρελό ότι υπήρχαν παιδιά στον κόσμο που για κάποιους λόγους μένουν χωρίς γονείς».

https://www.instagram.com/p/CxSiRX0rMdq/

Η Βίκυ Βολιώτη παίζει και σκηνοθετεί για δεύτερη συνεχή χρονιά το πρωτότυπο έργο της Ευσταθίας «Ιζαμπέλ Ρεμπώ, ο δικός μου Αρθούρος» σε νέο χώρο, στο Θέατρο «Μικρό Άνεσις» από τις 2 Οκτωβρίου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved