Γιούλικα Σκαφιδά: Οι φώτο με τον γιο της και τα φιλάκια στην σούπα

Οι αναρτήσεις με τον γιο της τις μέρες των γιορτών.

Γιούλικα Σκαφιδά: Οι φώτο με τον γιο της και τα φιλάκια στην σούπα

Γιόρτασε τα πρώτα Χριστούγεννα με τον γιο της, δημοσίευσε φωτογραφίες και απόρησε για ακόμη μια φορά γιατί όταν αυγοκόβεις ένα φαγάκι του «δίνεις φιλάκια».

Η ηθοποιός γιόρτασε τα πιο όμορφα Χριστούγεννα. Φέτος είχε για παρέα τον γιο της και και έζησε μοναδικές στιγμές στο πλευρό του. Όλες οι μαμάδες γνωρίζουν πώς είναι αυτό το συναίσθημα. Αυτό της πρώτης φοράς.

Ο μικρός ήρθε στη ζωή της και άλλαξε την καθημερινότητά της μια για πάντα. Μαζί λοιπόν πέρασαν τις γιορτές και η ηθοποιός τον κρατούσε στην αγκαλιά της καθώς η μαμά της αυγόκοβε τη γιορτινή τους σούπα. Μάλιστα οι δυο τους έδιναν φιλάκια «σμουτς, σμουτς», καθώς έριχναν το αυγό στη σούπα.

Η ηθοποιός στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και που τη δείχνουν να κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο αγγελούδι της, απορεί και αναρωτιέται γιατί δίνουν φιλάκια στη σούπα. Κάτι που το έκανε από μικρή με τη μαμά της και κάτι που θα μάθει να κάνει και ο γιος της.

Γιατί δίνουμε φιλάκια στο φαγητό που αυγοκόβουμε;

Οι Πελλοπονήσιες είθισται να «φιλούν» το φαγητό τους για να μην «κόψει» το αυγολέμονο. Η καταγωγή της ηθοποιού είναι από την Καλαμάτα, οπότε δεν μας εκπλήσσει που η μαμά της δίνει φιλάκια στη σούπα για να μην κόψει. 😉

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved