Γιούλικα Σκαφιδά: Το παιδικό δωμάτιο του γιου της και η έξυπνη επιλογή που έκανε

Η ηθοποιός γέννησε χθες ένα υγιέστατο μωρό.

Γιούλικα Σκαφιδά: Το παιδικό δωμάτιο του γιου της και η έξυπνη επιλογή που έκανε

Η Γιούλικα Σκαφιδά έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Το νέο έκανε γνωστό χθες μέσα από την εκπομπή της η Δανάη Μπάρκα.

«Έλαβα μια φωτογραφία με ένα πανέμορφο μωρό. Η Γιούλικα, το κορίτσι μας, η αγάπη μας, γέννησε σήμερα το πρωί. Είναι μια χαρά το μωράκι, είναι στο μαιευτήριο. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω πολλά, αλλά από τις φωτογραφίες θέλω να σας πω ότι το μεγαλύτερό της ταλέντο θα το ανακαλύψει από εδώ και πέρα.

Γέννησε το Γιουλικάκι μας, είναι όλα καλά. Νομίζω, αν δεν κάνω λάθος, ότι αυτή τη στιγμή είναι αγκαλιά με το μωράκι της, θηλάζει. Δεν ξέρω αν είναι σε θέση να μας βλέπει. Φυσικά και πήρα την άδεια για να το ανακοινώσω. Θα είμαστε εκεί το μεσημέρι. Πάω να γνωρίσω το ανίψι. Να τους ζήσει και να είναι πάντα ευτυχισμένοι όλοι τους», είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

gioulika-skafida.jpg

Πριν μερικές ημέρες η ηθοποιός είχε δημοσιεύσει μια selfie μέσα από το ασανσέρ ενώ μοιράστηκε με τους ακολούθους της και φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο.

gioulika-skafida.jpg

Διακόσμηση του παιδικού δωματίου

Το δωμάτιο του μικρού Αγγελή – αυτό το όνομα θα δώσει στον γιο της – είναι διακοσμημένο σε γήινους τόνους. Στους τοίχους ξεχωρίζουν τρία μεγάλα κάδρα με ζώα της ζούγκλας αλλά και αρκετά πάνινα αρκουδάκια και ζωάκια.

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε δίπλα στην αλλαξιέρα η οποία αφαιρείται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αργότερα ως έπιπλο.

Μια έξυπνη επιλογή καθώς μια συρταριέρα είναι πάντα χρήσιμη, ανεξαρτήτου ηλικίας παιδιού.

«Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά!
Με τη βοήθεια των ειδικών διάλεξα για το δωμάτιο τη σιφονιέρα (…)
Η αλλαξιέρα αφαιρείται και μπορώ να τη χρησιμοποιήσω σαν έπιπλο,
Έχει στρογγυλεμένες γωνιές-μια έγνοια λιγότερη 😉
Είναι βαμμένη με υδατοδιαλυτά μη τοξικά χρώματα
Και έχει μηχανισμό soft close στα συρτάρια-κι άλλη έγνοια λιγότερη 😉», σχολίασε η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

Βοήθεια από τη μητέρα της

Μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη» και την Ελένη Μενεγάκη η Γιούλικα Σκαφιδά είπε ότι έχει σκοπό να φέρει την μαμά της στην Αθήνα για να τη βοηθήσει με το μωρό και δε θα δουλέψει για κάποιο διάστημα. «Ακούω πως θα πελαγώσω αλλά δεν με νοιάζει, εγώ σκέφτομαι πως θα μεγαλώσει και θα χορεύουμε και θα τραγουδάμε. Σκέφτομαι πώς θα είναι μεγαλώνοντας, εάν θα τρώει τα νύχια του ή εάν θα ξυρίσει το κεφάλι στην εφηβεία όπως και εγώ. Πήγα και ρώτησα τον γιατρό εάν μπορώ να κάνω wind surfing ενώ είμαι έγκυος», είπε μεταξύ άλλων.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved