Γιούλικα Σκαφιδά: Προετοιμάζεται για τον ερχομό του μωρού - Η βόλτα με το καρότσι

H ηθοποιός ανυπομονεί για τον ερχομό του γιου της.

Γιούλικα Σκαφιδά: Προετοιμάζεται για τον ερχομό του μωρού - Η βόλτα με το καρότσι

Η Γιούλικα Σκαφιδά μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του γιου της. Έχει ήδη έτοιμο το παιδικό δωμάτιο,

skafida-paidiko-domatio.jpg

και επέλεξε το καρότσι – πορτ μπεμπέ για το μωρό.

Μάλιστα, χθες, έκανε και βόλτα για να το δοκιμάσει έχοντας μαζί της τον αγαπημένο της σκύλο, ο οποίος όπως σχολίασε με χιούμορ, προετοιμάζεται να γίνει ο καλύτερος, μεγάλος αδελφός.

https://www.instagram.com/p/CxS_-nSM021/

Η εγκυμοσύνη και η απόκτηση παιδιού

Η απόφαση της ηθοποιού να αποκτήσει παιδί ήταν πολύ συνειδητή. Μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη» και την Ελένη Μενεγάκη είπε χαρακτηριστικά:

«Μπορεί να επηρεάστηκα και από την ανιψιά μου. Είμαστε μόνο γυναίκες στην οικογένεια μου και τώρα έρχεται ένα αγόρι. Το δικό μου. Εάν με ρωτούσες πριν από κάποια χρόνια (σ.σ για να κάνει παιδί) θα έλεγα ‘’εε όχι’’ αλλά ήθελα τη συντροφικότητα. Οι γονείς μου είναι 40 χρόνια μαζί. Με τη μεγάλη μου αδελφή έχω 12 χρόνια διαφορά και την είχαμε ως πρότυπο, ότι αυτή τα έκανε όλα σωστά».

https://www.instagram.com/p/Cx7QursAAPS/

Βοήθεια από τη μητέρα της

Όπως είπε, έχει σκοπό να φέρει την μαμά της στην Αθήνα για να τη βοηθήσει και δεν θα δουλέψει για κάποιο διάστημα. «Ακούω πως θα πελαγώσω αλλά δεν με νοιάζει, εγώ σκέφτομαι πως θα μεγαλώσει και θα χορεύουμε και θα τραγουδάμε. Σκέφτομαι πώς θα είναι μεγαλώνοντας, εάν θα τρώει τα νύχια του ή εάν θα ξυρίσει το κεφάλι στην εφηβεία όπως και εγώ. Πήγα και ρώτησα τον γιατρό εάν μπορώ να κάνω wind surfing ενώ είμαι έγκυος», είπε μεταξύ άλλων.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved