Ανίτα Μπραντ: Η παραμυθένια φωτογραφία των γιων της στο γεμάτο φωτάκια σαλόνι

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ έχουν πάνω από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι τους.

Ανίτα Μπραντ: Η παραμυθένια φωτογραφία των γιων της στο γεμάτο φωτάκια σαλόνι

Τα Χριστούγεννα αυτά είναι ιδιαίτερα για τον Χάρη Χριστόπουλο και την Ανίτα Μπραντ. Ο μικρός Νικόλας γεννήθηκε τον περασμένο Απρίλη και αυτά είναι τα πρώτα τους Χριστούγεννα με το νέο μέλος της οικογένειας.

Προς το παρόν βρίσκονται στην Αθήνα και η Ανίτα Μπραντ δημοσίευσε μία φωτογραφία και με τους δύο γιους της μαζί στο σαλόνι. «Δημιουργώντας αναμνήσεις» έγραψε και η φωτογραφία μοιάζει να είναι βγαλμένη από χριστουγεννιάτικο παραμύθι.

Τα δέντρα, τα αμέτρητα φωτάκια και ο χαμηλός φωτισμός, δημιουργούν μία ατμόσφαιρα μαγευτική.

https://www.instagram.com/p/C1SdB16ta6B/

Σε Instagram Story η make up artist δημοσίευσε ακόμα μία χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με την οποία μοιράστηκε τις σκέψεις της.

annita-mprant-gios.jpg

Ο εντυπωσιακός στολισμός και τα έξι χριστουγεννιάτικα δέντρα

Στις παραπάνω φωτογραφίες τις εντυπώσεις κλέβει ο ιδιαίτερος χριστουγεννιάτικος στολισμός. Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ και φέτος όπως και πέρυσι στόλισαν όχι ένα ούτε δύο αλλά έξι χριστουγεννιάτικα δέντρα. Σε κανένα δεν κρέμασαν στολίδια και αρκέστηκαν στα αμέτρητα φωτάκια που είναι εντυπωσιακά.

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ✨✨

Επιτέλους το ολοκλήρωσα το στόλισμα μόνο δύο βδομάδες μου πήρε πάνω κάτω επειδή δεν ήμουν σίγουρη τι θέλω να κάνω. 🙈🙈

Φέτος αποφασίσαμε να βάλουμε μερικά δέντρα μόνο με φωτάκια γι’ αυτό όμως σκεφτόμουνα τι άλλο να βάλω ώστε να έχει και λίγο χρώμα όλη η ατμόσφαιρα. Μάζεψα άδεια κουτιά τα συσκεύασα σε διάφορα χρώματα χαρτιών με κορδέλες και με αυτό έκανα μια σύνθεση όπου είναι σαν να βγαίνουν όλα τα δώρα από ένα κόκκινο κουτί και πέφτουνε κάτω στο πάτωμα, αυτό ήταν τουλάχιστον η ιδέα που ήθελα να κάνω τώρα αν βγήκε θα μου πείτε εσείς. 🥳🥳🙈🙈» είχε γράψει στην περσινή της ανάρτηση για τον στολισμό του σπιτιού.

mprant-anita-dentra.jpg

Και φέτος ο χριστουγεννιάτικος στολισμός ήταν ο ίδιος και εξίσου εντυπωσιακός.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved