Βασιλική Μιλλούση: Έφτιαξε μελομακάρονα με τις κόρες της

Οι μικρές Σοφία και Λένια βοηθούν τη μαμά τους.

Βασιλική Μιλλούση: Έφτιαξε μελομακάρονα με τις κόρες της

Η Βασιλική Μιλλούση έφτιαξε τα μελομακάρονά της για φέτος και είχε τους καλύτερους βοηθούς, τις κόρες της. Οι μικρές Σοφία και Λένια στήθηκαν στον πάγκο δίπλα στη μαμά τους και βοήθησαν στο ανακάτεμα το υλικών, το πλάσιμο και το ψήσιμο.

Η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε στο Instagram στιγμιότυπα και τα δύο κορίτσια για ακόμα μία φορά έκλεψαν τις εντυπώσεις. Και οι δύο είναι προσηλωμένες σε αυτό που κάνουν. Καλύτερα στον φακό φαίνεται η Σοφία η οποία επιμελείται τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν μπούν τα μελομακάρονα στον φούρνο.

Πέντε μυστικά για να γίνουν τέλεια τα μελομακάρονα

  1. Ζυμώστε τα ίσα ίσα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Αν τα ζυμώσετε για πολύ ώρα θα σας βγούνε σκληρά.
  2. Κοσκινίστε καλά το αλεύρι πριν το ρίξετε στο μπολ.
  3. Όταν τα πλάθετε, φροντίστε να έχουν όλα το ίδιο μέγεθος για να ψηθούν σωστά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κουτάλι εάν σας διευκολύνει.
  4. Όταν τα πλάσετε, κάντε τρύπες ή μικρές χαρακιές με ένα πιρούνι. Με τον τρόπο αυτό θα απορροφήσουν καλύτερα το σιρόπι.
  5. Όταν τα σιροπιάστε φροντίστε είτε να είναι πολύ ζεστά τα μελομακάρονα και κρύο το σιρόπι, ή το ανάποδο.

Φτιάξτε τα χριστουγεννιάτικα γλυκά μαζί με τα παιδιά

Είναι μία από τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις. Μπείτε μαζί στην κουζίνα με τα παιδιά και φτιάξτε παρέα μελομακάρονα, κουραμπιέδες, τη βασιλόπιτα.

Τα παιδιά θα μπούνε στο mood και επιπλέον, είναι ένας τρόπος να περάσετε δημιουργικό χρόνο μαζί και να του δώσετε την ευκαιρία να εξασκήσεις τις κινητικές του δεξιότητες και να καλλιεργήσει τη δημιουργικότητά του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved