Τζένη Μπότση: Την «έπνιξε» στις αγκαλιές και τα φιλιά η κόρη της

Τα τρυφερά στιγμιότυπα μαμάς και κόρης.

Τζένη Μπότση: Την «έπνιξε» στις αγκαλιές και τα φιλιά η κόρη της

Η Τζένη Μπότση το τελευταίο διάστημα ανεβάζει όλο και πιο συχνά φωτογραφίες με την μοναχοκόρη της.

Φροντίζει να μη δείχνει τα χαρακτηριστικά της, ωστόσο, στις περισσότερες μπορεί να διακρίνει κανείς ότι πρόκειται για ένα ξανθό κοριτσάκι που μοιάζει αρκετά στη μαμά του.

1696402665968-422421561-tzeni-botsi.jpg

Τις προάλλες η ηθοποιός ανέβασε σε insta stories μερικές τρυφερές τους στιγμές. Κάθονται στον καναπέ στου σπιτιού και η Αλίκη είναι στην αγκαλιά της δίνοντας της φιλιά.

Η ηθοποιός κάνει διάφορες γκριμάτσες καθώς η κόρη της την αγκαλιάζει, την πειράζει στο πρόσωπο, την φιλά.

Στις φωτογραφίες διακρίνεται και ο χριστουγεννιάτικος στολισμός του τζακιού. Όσο για το δέντρο, το στόλισε τον περασμένο μήνα με τη βοήθεια του καλού της φίλου Παύλου Σταματόπουλου και της κόρης της φυσικά.

tzeni-mpotsi-(2).jpg
https://www.instagram.com/p/C0Pmsw0NUor/

«Η αγάπη δε θέλει φίλτρο, ούτε μακιγιάζ. Και βρεθήκαμε και φέτος για την ετήσια φωτογραφία με την ελπίδα το έτος που έρχεται με ταχύτητα , να φέρει ηρεμία αλλά χωρίς φίλτρα και φτιασιδώματα 😜. Και η συνταγή για αυτό είναι μια: Η ΑΓΑΠΗ Ας μοιράζουμε το χρόνο μας με τους ανθρώπους που αγαπάμε, και ας μην ξοδευόσαστε σε ανούσιες συναναστροφές Αρκετά φιλοσόφησα αλλά…. @pavlosstamatopoulos σ´αγαπω! Είσαι σπουδαίος φίλος! Και του χρόνου! Να είμαστε όλοι καλά! #christmas #christmasdecor #friendship», είχε γράψει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved