Σίσσυ Φειδά: Ο στολισμός υπερπαραγωγή του σπιτιού της για τις γιορτές

Στόλισε φυσικά και το δωμάτιο της κόρης της.

Σίσσυ Φειδά: Ο στολισμός υπερπαραγωγή του σπιτιού της για τις γιορτές

Η Σίσσυ Φειδά είναι πανέτοιμη για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Φέτος, ο στολισμός του σπιτιού της είναι εντυπωσιακός, κρίνοντας από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Υπέροχα διακοσμητικά, ταρανδάκια και ελαφάκια κοσμούν το καθιστικό της δίνοντας μια άκρως εορταστική νότα.

Ο στολισμός επεκτάθηκε και στο δωμάτιο της Διώνης.Η Interior designer επέλεξε ένα μικρό δέντρο χωρίς πολλά στολίδια, μόνο με φωτάκια.

feida-stolismos.jpg

Σίσσυ Φειδά: Αχώριστη με την κόρη της

Η Σίσσυ Φειδά έχει αδυναμία στην μοναχοκόρη της με την οποία κι είναι αχώριστες.

sissy-feida-me-kori.jpg

Η Σίσσυ Φειδά με την κόρη της.

Παρότι το τελευταίο διάστημα έχει αραιώσει τις αναρτήσεις, σε όσες έχει κάνει, τα σχόλιά της είναι γεμάτα αγάπη για την μοναχοκόρη της. Μάλιστα, ανήμερα των γενεθλίων της μικρής, είχε γράψει:

«Οι λέξεις μοιάζουν φτωχές για να περιγράψουν τι νιώθω για σένα…
Είσαι ο λόγος της ύπαρξης μου…είσαι ο χτύπος της καρδιάς μου και ο αέρας που αναπνέω…ένα σου δάκρυ μου κόβει την ανάσα και ένα σου γέλιο μου δίνει ζωη… Αγάπη μου… μωρό μου! Σήμερα γίνεσαι 5 αλλά θα είσαι πάντα το μωρό μου…γέλιο μου, έξυπνα μου ματάκια… με σένα γνώρισα την πραγματική αγαπη και τι σημάνει ευτυχία… υπάρχω γιατί υπάρχεις και η μόνη μου έννοια, έννοια μου, είναι να είσαι πάντα ευτυχισμενη, χαρούμενη… να σε βλέπω πάντα να γελάς, να βλέπω τον ήλιο μέσα στα μάτια σου…ζωή μου, είσαι το φως μέσα στο γκρίζο ! Χρόνια σου πολλά Άγγελε μου, ηλιαχτίδα μου και αστέρι μου λαμπερό… θα μαι πάντα δίπλα σου, πλάι σου, να σου κρατάω το χέρι… όποτε το χρειαστείς …❤️#love#mydaughter #mylife».

sissy-feida-kori.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved