Σίσσυ Φειδά: Η υπέροχη καλοκαιρινή φωτογραφία της κόρης της

Η interior designer ανέβασε στο Instagram μια ακόμα όμορφη φωτογραφία της κόρης της.

Σίσσυ Φειδά: Η υπέροχη καλοκαιρινή φωτογραφία της κόρης της

H Σίσσυ Φειδά με την κόρη της Διώνη

Instagram / sissyfeida

Η Σίσσυ Φειδά μπορεί να είναι μια πολυάσχολη εργαζόμενη μητέρα όμως ο χρόνος που περνά με την κόρη της είναι αδιαπραγμάτευτος.

Εκτός από τις διακοπές που είναι συνεχώς μαζί, φροντίζει να κάνουν διάφορα πράγματα μέσα στην ημέρα ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που την παίρνει μαζί της στο γραφείο.

https://www.instagram.com/p/CdSxaf1NSSO/

Παρότι η Σίσσυ Φειδά αποφεύγει τα σταθερά ποστ με την κόρη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram, μοιράζεται κατά περιόδους όμορφες στιγμές μαζί της.

Όπως από το ταξίδι τους σε εξωτικό προορισμό το περασμένο Πάσχα

https://www.instagram.com/p/CrF1o2NttmF/

ή την υπέροχη φωτογραφία της μικρής με αφορμή την ονομαστική της εορτή την 1η Σεπτέμβρη. «Αγάπη μου, λατρεία μου, αστέρι μου, είσαι τα πάντα για μένα! Χρόνια σου πολλά» ήταν το σχόλιό της.

https://www.instagram.com/p/CwqG0XVLqTF/

« Είμαι ευλογημένη»

Η Σίσσυ Φειδά έχει τεράστια αδυναμία στην κόρη της. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι αυστηρή μαζί της αν χρειαστεί. Μιλώντας στο περιοδικό Hello είχε πει χαρακτηριστικά: « Είμαι η μητέρα που κοιτάζει την κόρη της και λιώνει. Είναι ένας ατέλειωτος έρωτας, η αγάπη στη νιοστή. Είμαι οριακά αστεία γιατί κι άλλες έγιναν μάνες! Είμαι πολύ τυχερή και ευλογημένη που έχω ένα συζητήσιμο και καλό παιδί. Παρ’ όλα αυτά, όταν κάνει κάτι που δεν είναι σωστό, γίνομαι πολύ αυστηρή μαζί της».

sissy-feida-me-kori.jpg

Η Σίσσυ Φειδά με την κόρη της

Instagram/ sissyfeida

Οσο για το πώς φαντάζεται το μέλλον της, απάντησε: «Όλες οι σκέψεις μου, η καθημερινότητά μου και ό,τι συμβαίνει στη ζωή μου έχουν να κάνουν με το παιδί μου. Το πρώτο που με απασχολεί και είναι πάντα στη σκέψη μου είναι η Διώνη και ό,τι την αφορά. Θέλω να είναι υγιής, να μορφωθεί και να είναι ευτυχισμένη».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved