Χριστίνα Κοντοβά: Η Ada κάνει ιππασία – Οι νέες φωτογραφίες

Νέα στιγμιότυπα με την κόρη της δημοσίευσε η Χριστίνα Κοντοβά. 

Χριστίνα Κοντοβά: Η Ada κάνει ιππασία – Οι νέες φωτογραφίες

Η Χριστίνα Κοντοβά με την Ada.

Η κόρη της Τζένης Μπότση έγινε 4 ετών και η ηθοποιός διοργάνωσε ένα ξεχωριστό παιδικό πάρτι σε ιππικό όμιλο. Η επιλογή του μέρους δεν ήταν φυσικά τυχαία, μίας και τα άλογα και η ιππασία είναι η μεγάλη αγάπη της εορτάζουσας.

jenny-mpotsi-1.jpg

Καλεσμένες στο πάρτι ήταν η Χριστίνα Κοντοβά και η κόρη της, Ada. Η μικρούλα είχε την ευκαιρία να χαϊδέψει τα άλογα, να κάνει ιππασία και να περάσει χρόνο στη φύση. Η Χριστίνα Κοντοβά φυσικά ήταν εκεί για να απαθανατίσει τα στιγμιότυπα.

Η σχεδιάστρια δημοσίευσε στιγμιότυπα και από το σβήσιμο της τούρτας η οποία ήταν ροζ, τριώροφη, με έναν μονόκερο στην κορυφή.

mpotsi-kori-genethlia.jpg

Στις αναρτήσεις της Χριστίνας Κοντοβά ξεχώρισε για ακόμα μία φορά και το στιλ της μικρής Ada: φόρεμα ασημί με έντονους ώμους, λευκό καλσόν, αθλητικά παπούτσια και κοτσιδάκια με ροζ λαστιχάκια που ήταν ασορτί με το μπουφάν της.

Αχώριστες μαμά και κόρη

Η Χριστίνα Κοντοβά και η Ada είναι αχώρισες. Η σχεδιάστρια περνάει με την κόρη της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί και πάντα σκέφτεται ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, εκδρομές και ταξίδια για να κάνουν παρέα.

Πρόσφατα μαμά και κόρη είχαν κάνει ένα ταξίδι στα Χανιά στο οποίο η μικρούλα είχε την ευκαιρία να δει από κοντά φίλες της από την Ουγκάντα.

adareunion.jpg

Το ταξίδι αυτό έγινε λίγες μέρες αφότου συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από όταν η Ada μπήκε στη ζωή της Χριστίνας Κοντοβά. Στις 10 Νοέμβρη, η σχεδιάστρια έγραψε σε ανάρτησή της:

«Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε» . 3 χρόνια από την πρώτη μας συνάντηση, 3 χρόνια οικογένεια…

#σανσήμερα #3χρόνιαμαζί #adoptingAda»

Η φωτογραφία που δημοσίευσε με την παραπάνω πρόταση, μιλάει από μόνη της.

https://www.instagram.com/p/CzdX9fHLdHj/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved