Χριστίνα Κοντοβά: Mε την Ada στο χωριό του μπαμπά της

Απόδραση στο χωριό της, την Πετρώνα Αιτωλοακαρνανίας για την Χριστίνα Κοντοβά και την κόρη της.

Χριστίνα Κοντοβά: Mε την Ada στο χωριό του μπαμπά της
Instagram / ckontova

Στην Χριστίνα Κοντοβά αρέσουν τα ταξίδια αλλά και οι αποδράσεις. Με κάθε ευκαιρία ταξιδεύει εντός και εκτός Ελλάδας άλλοτε με φίλους και άλλοτε με την κόρη της, την Ada.

Πριν μερικές ημέρες βρέθηκε στο χωριό που μένει ο πατέρας της, την Πετρώνα του Βάλτου στον νομό Αιτωλοακαρνανίας, σε υψόμετρο περίπου 500 μέτρων.

Ο παππούς Δημήτρης περίμενε πώς και πώς την κόρη του και την εγγονή του. Η Ada πέρασε τον περισσότερο χρόνο της στον υπέροχο κήπο του παππού με τα ζαρζαβατικά κι έκανε βόλτες στα ήσυχα σοκάκια του χωριού.

Η γνωστή σχεδιάστρια μοιράστηκε πολλά και όμορφα στιγμιότυπα από την επίσκεψή τους στην Πετρώνα τα οποία μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί.

Τα ταξίδια με την Ada

Από την ημέρα που ολοκληρώθηκε η υιοθεσία της Ada, η Χριστίνα Κοντοβά αυτό που επιθυμεί είναι να έχει η μικρή μια όμορφη παιδική ηλικία γεμάτη υπέροχες αναμνήσεις. Πέρα λοιπόν από την καθημερινότητα με το σχολείο, τις φίλες και τους φίλους, τις εκδηλώσεις, μαμά και κόρη κάνουν πολλά ταξίδια σε Ελλάδα κυρίως αλλά και στο εξωτερικό. Μεταξύ άλλων έχουν επισκεφτεί την τον Παρνασσό, τον Νυμφαίο, την Μυτιλήνη, την Ικαρία, τις Σπέτσες, την Πάτο, την Ζανβιβάρη, την Τανζανία.

https://www.instagram.com/p/CwkUla9rn3Z/
https://www.instagram.com/p/Ct4YMOSrlU9/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved