Χριστίνα Κοντοβά: Reunion με τις φίλες της από την Ουγκάντα και τα παιδιά τους

H σχεδιάστρια μόδας μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο Instagram.

Χριστίνα Κοντοβά: Reunion με τις φίλες της από την Ουγκάντα και τα παιδιά τους

Η Χριστίνα Κοντοβά πριν μερικές ημέρες γιόρτασε τρία χρόνια από την πιο σημαντική συνάντηση της ζωής της: αυτή με την Ada.

«Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε» . 3 χρόνια απο την πρώτη μας συνάντηση, 3 χρόνια οικογένεια…#σανσήμερα #3χρόνιαμαζί #adoptingAda», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram στις 10 Νοέμβρη του 2023 δημοσιεύοντας την ακόλουθη φωτογραφία:

https://www.instagram.com/p/CzdX9fHLdHj/

Σε αυτά τα τρία χρόνια δεν ήταν όλα ρόδινα καθώς όπως είχε παραδεχτεί ήταν μια δύσκολη διαδικασία αλλά ταυτόχρονα μαγική. «Χρειάστηκα αποθέματα δύναμης που δεν ήξερα ότι έχω, μου γεννήθηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, έχω λυγίσει πολλές φορές αλλά έχω αυτή την αγκαλιά!» είχε γράψει χαρακτηριστικά σε ένα από τα ποστ της.

Το reunion με τις φίλες από Ουγκάντα

Μέσα από όλη τη διαδικασία της υιοθεσίας της κόρης της, γνώρισε και ήρθε κοντά και με άλλες γυναίκες που επέλεξαν να υιοθετήσουν παιδί από την Ουγκάντα.

Το Σαββατοκύριακο λοιπόν έκαναν reunion με αφορμή τον εορτασμό των παιδιών φίλων τους, Ελάιζα και Λινέτ.

«Reunion με τις φίλες μου από Ουγκάντα και τα παιδιά μας για έναν πολύ όμορφο λόγο. Να γιορτάσουμε τους Έλάιζα & Λινέτ! @maria2wins και Κωσταντή να σας ζήσουν…!Αντί δώρων η οικογένεια ζήτησε να στηρίξουμε τον σύλλογο εθελοντικής στήριξης για παιδιά & ενήλικες με καρκίνο @orizondas_chania #adopting #reunion #μαμαδοφίλες».

H Ada είχε την ευκαιρία να παίξει με τις φίλες της, να κάνουν face painting και να περάσει όμορφες στιγμές.

Η σχεδιάστρια μόδας δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες τόσο με τις φίλες της όσο και των παιδιών τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved