Νικολέττα Ράλλη: Μία μικρή κυρία η κόρη της - Ποζάρει στον φακό με μαύρο φόρεμα και κόκκινο καλσόν

Μία ακόμα εμφάνιση που εντυπωσίασε έκανε η Νικολέττα Ράλλη.

Η Νικολέττα Ράλλη είναι ενεργή στο Instagram και τα τελευταία τρία χρόνια στις αναρτήσεις πρωταγωνιστεί η κόρη της, Σοφία. Η μικρούλα γεννήθηκε τον Ιούλη του 2020 και μαμά και κόρη είναι αχώριστες. Η παρουσιάστρια μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμιότυπα από όσα κάνουν μαζί μέσα στη μέρα από δημιουργικές δραστηριότητες, μέχρι βόλτες και εκδρομές.

Αυτό βέβαια που δεν περνά απαρατήρητο είναι το στιλ της μικρούλας. Η Σοφία όπως φαίνεται έχει κληρονομήσει την αγάπη της μαμάς της για τη μόδα και οι εμφανίσεις της είναι μία καλύτερη από την άλλη.

Θυμάστε το α λα Kill Bill outfit;

Μήπως το λίγο πιο ροκ με το τζιν και το δερμάτινο;

Ή αυτό την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου;

Το look της μικρούλας ξεχώρισε και στα πρόσφατα στιγμιότυπα με την κόρη της που μοιράστηκε η Νικολέττα Ράλλη με τους ακολούθους της στο Instagram.

Μαμά και κόρη έχουν βάλει τα καλά τους και είναι ντυμένες ασορτί. Η Νικολέττα Ράλλη έβαλε ένα μαύρο φόρεμα maxi και αμάνικο.

Η μικρούλα φόρεσε και αυτή ένα μαύρο φόρεμα, μαύρα παπούτσια τύπου μπαλαρίνες και κόκκινο καλσόν το οποίο ταίριαξε με μία κόκκινη στέκα με φιόγκο.

Η βάφτιση της Σοφίας

Η Νικολέττα Ράλλη και ο σύζυγός της, Μιχάλης Ανδρούτσος, βάφτισαν στις 28 Σεπτεμβρίου την τριών ετών κόρη τους, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Το όνομα της μικρής; Σοφία -Αλεξάνδρα.

Νονοί της μικρής Σοφίας είναι ο αδελφός της Νικολέττας Ράλλη, η αδελφή του συζύγου της και η καλύτερή της φίλη.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες στο προφίλ της και τις εντυπώσεις έκλεψαν όχι μόνο η νεοφώτιστη με το boho λευκό της φόρεμα, αλλά και ο πρωτότυπος μπουφές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved