Νικολέττα Ράλλη: Γιορτάζοντας το Halloween με την κόρη της

Απίθανα ρούχα που φόρεσε η Σοφία για να γιορτάσει το Halloween.

Νικολέττα Ράλλη: Γιορτάζοντας το Halloween με την κόρη της

Το Halloween είναι μια περίοδος γιορτής και μασκαρέματος. Τα παιδιά φορούν «τρομακτικά» ρούχα και τρώνε πολλές λιχουδιές. Έτσι είθισται στο εξωτερικό. Και μπορεί εδώ να μην έχουμε εφαρμόσει (ακόμη) το «trick-or-treat», περνώντας από πόρτα σε πόρτα μαζεύοντας ζαχαρωτά και λιχουδιές, έχουμε όμως βάλει στη ζωή μας τις σκαλιστές κολοκύθες και τις Halloween συνταγές.

Μία από τις διάσημες Ελληνίδες μαμάδες που γιορτάζουν το Halloween είναι και η Νικολέττα Ράλλη. Μάλιστα πρόσφατα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο που δείχνει την κόρη της, Σοφία, να φορά διαφορετικά Halloween ρούχα.

Όπως θα δείτε και στα στιγμιότυπα που ακολουθούν, η Σοφία χαίρεται με αυτή τη γιορτή και απολαμβάνει τα παιχνίδια με τις τούλινες φούστες της και τα απίθανα, Halloween μπλουζάκια της.

«Το μικρό κορίτσι είχε προσπαθήσει και άλλες φορές να μπει στο στοιχειωμένο σπίτι του δάσους… ωστόσο κάθε μα κάθε φορά κάτι την εμπόδιζε… Η λύση ήταν μια, να μεταμφιεστεί και να ξεγελάσει όλα τα vaiduoklis ότι είναι μια από αυτά», έγραψε κάτω από το βίντεό της η Νικολέττα Ράλλη.

Η βάφτιση της Σοφίας

Η Νικολέττα Ράλλη και ο σύζυγός της, Μιχάλης Ανδρούτσος, βάφτισαν στις 28 Σεπτεμβρίου την τριών ετών κόρη τους, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Το όνομα της μικρής; Σοφία -Αλεξάνδρα.

Νονοί της μικρής Σοφίας είναι ο αδελφός της Νικολέττας Ράλλη, η αδελφή του συζύγου της και η καλύτερή της φίλη.

Πριν λίγες μέρες αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποια στιγμιότυπα από τη βάφτιση, κάνοντας μια σχετική ανάρτηση ευχαριστώντας όλους όσους τη βοήθησαν να υλοποιήσει όλα όσα είχε φανταστεί για αυτή τη σπουδαία μέρα.

Ο λόγος που έβγαλε τα παπούτσια της στη βάφτιση της κόρης της

Μετά την ανάρτηση των πρώτων φωτογραφιών από τη βάφτιση της Σοφίας, η Νικολέττα Ράλλη έκανε ένα Q&A για να ρωτήσουν οι διαδικτυακοί της φίλοι όλα όσα ήθελαν για τη βάφτιση. Έτσι η παρουσιάστρια αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες που ήταν άγνωστες μέχρι σήμερα και απάντησε, γιατί ήταν ξυπόλητη κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, τόσο εκείνη όσο και η κουμπάρα της.

sofia-vaftisi-5.jpg

Παρακάτω ακολουθούν μερικές ακόμη από τις απαντήσεις που έδωσε η Νικολέττα Ράλλη μέσα από το Q&A

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved