Λάουρα Νάργες: Ντύθηκε στα λευκά με τον γιο της και φωτογραφήθηκαν με … ίδιο αυτοκίνητο

Μαμά και γιος σε υπέροχες πόζες.

Λάουρα Νάργες: Ντύθηκε στα λευκά με τον γιο της και φωτογραφήθηκαν με … ίδιο αυτοκίνητο
Instagram / lauranarjes

Η Λάουρα Νάργες από την ημέρα που έγινε μητέρα έχει επικεντρωθεί στη φροντίδα του γιου της.

Πρόκειται για μια συνειδητή απόφαση όπως και η αποχή της από τα social media ( για την ακρίβεια η όχι και τόσο ενεργή παρουσία της) για την οποία όπως είπε, νιώθει πολύ όμορφα.

https://www.instagram.com/p/Cxdf2pKsBO-/

«Δεν είμαι πάρα πολύ ενεργή στα social media, τουλάχιστον όχι όσο «περιμένουν» τρίτοι (what…why?) από εμένα να είμαι… Πρόκειται για μία άκρως συνειδητή απόφαση που έχω πάρει πολύυυυ καιρό πριν, τους λόγους ενδεχόμενος να τους αναφέρω άλλη στιγμή. Νιώθω πολύ όμορφα έτσι και απολαμβάνω την ηρεμία μου, κυρίως όμως απολαμβάνω διαφορετικά τον ποιοτικό χρόνο με τον γιο μου και παρατηρώ κάθε μέρα (με υπερηφάνεια φυσικά 🫣) πόσο μεγαλώνει και εξελίσσεται 🥹❤️ Απολαμβάνω διαφορετικά τον ποιοτικό χρόνο με τον άντρα μου, όσο μας το επιτρέπουν βέβαια οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, οι οποίες είναι πολλές! Μόνο χαρά νιώθω για την ανοδική πάντα πορεία του @xristos.santikai ⭐️ Τώρα όμως πια αρχίζω να απολαμβάνω σιγά-σιγά (!) και τον ποιοτικό χρόνο που (επιβάλλεται να) δίνω στον εαυτό μου - νομίζω σχεδόν πια δίχως ενοχές 😜 Λέω να ξεκινήσω μαθήματα μπαλέτου, πάντα ήθελα να μάθω αυτήν την ξεχωριστή για εμένα τέχνη από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου! Άλλωστε, ποτέ δεν είναι αργά, σωστά? Και ίσως έτσι να έρθει και μία ώρα νωρίτερα ολοκληρωτικά η ισορροπία μου που ακόμα ψάχνω μέσα-έξω! ☺️ Φιλί, μου λείψατε», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στο Instagram.

Οι νέες φωτογραφίες με τον γιο της

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι βάπτισαν το περασμένο Σεπτέμβριο τον γιο τους Αλέξανδρο.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες από την ξεχωριστή εκείνη μέρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας:

«Και το όνομα αυτού… Αλέξανδρος 🦁Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα που ένιωσα το Σάββατο όταν βαφτίσαμε τον μικρό μας 😪 Έκλαιγα από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το μυστήριο ο πνευματικός μου πάτερ Γεώργιος, αυτή η εικόνα με τον γιο μου στην αγκαλιά της κολλητής μου και στενού μου φίλου ήταν τόσο συγκινητική ( ο @kostaskok4 κάπως κατάφερε να με συνεισφέρει όπως μόνο εκείνος ξέρει 🙆🏻‍♀️).

Νονά @despinapistoleli και νονέ @apostolos_bouras ξέρω πως κάναμε την καλύτερη επιλογή για τον Αλέξανδρο μας! Και ο @xristos.santikai και εγώ είμαστε σίγουροι πως θα είστε πάντα εκεί για τον μικρό, όπως αρμόζει σε μία πνευματική μητέρα και έναν πνευματικό πατέρα, μας συγκινήσατε και σας αγαπάμε πολύ! Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε ❤️».

Πριν μερικές ημέρες ανέβασε στο Instagram νέες φωτογραφίες με τον Αλέξανδρο που ενθουσίασαν τους ακολούθους της.

Μαμά και γιος είναι ντυμένοι στα λευκά και φωτογραφίζονται με …ίδιο αυτοκίνητο. Με τη διαφορά ότι του Αλέξανδρου το αυτοκίνητο είναι στα κυβικά του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved