Λάουρα Νάργες: Φωτογράφισε τον γιο της στην κούνια του

Νέα στιγμιότυπα με τον γιο της μοιράστηκε μέσω Instagram η Λάουρα Νάργες. 

Λάουρα Νάργες: Φωτογράφισε τον γιο της στην κούνια του

Η Λάουρα Νάργες έγινε μαμά τον περασμένο Σεπτέμβρη και συχνά μέσα από τις αναρτήσεις στο Instagram εκφράζει τη χαρά και την ευτυχία που νιώθει με τον ερχομό του μικρού Αλέξανδρου στη ζωή της.

Ανήμερα της γιορτής της μητέρας τον περασμένο Μάη έγραψε:

«Μου άλλαξες τη ζωή και εγώ αυτό δεν το αλλάζω! Σε αγαπάω με όλη μου την ψυχή! Για πάντα! Η πρώτη μου επίσημη "γιορτή της μητέρας" και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες εκεί έξω.»

Το τελευταίο διάστημα η παρουσιάστρια έχει μοιραστεί πολλά στιγμιότυπα με τον γιο της, όπως το παρακάτω από την καλοκαιρινή τους βόλτα στην Αθήνα.

laoura-narges-1.jpg

Και εδώ, ακόμα ένα, πιο τρυφερό με τον παππού της που συναντά τον δισέγγονό του.

laoura-narges-2.jpg

Νέα στιγμιότυπα με τον γιο της μοιράστηκε η Λάουρα Νάργες και πρόσφαταμε αφορμή τα γενέθλια του Cookie που έγινε δύο ετών. Ο Cookie είναι το αγαπημένο κατοικίδιο της οικογένειας και η Λάουρα Νάργες δεν τον αποχωρίζεται λεπτό όπως είδαμε και στην παραπάνω φωτογραφία.

laoura-narges-3.jpg

Του έκοψαν τούρτα και παράλληλα δημοσίευσε φωτογραφίες από όλα τα μέλη της οικογένειας. Τον Αλέξανδρο τον φωτογράφισε αρχικά στην κούνια…

laoura-narges.jpg

… και έπειτα στο καρεκλάκι του.

laoura-narges-4.jpg

Η οικογένεια Σαντικάι δεν χάνει ευκαιρία να γιορτάσει, κάτι που φαίνεται και από την τούρτα και το mini party για τα μισά γενέθλια του Αλέξανδρου όταν έγινε έξι μηνών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved