Λάουρα Νάργες: Νέες φωτογραφίες από τη βάπτιση του γιου της

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ της βάπτισης του μικρού Αλέξανδρου. 

Λάουρα Νάργες: Νέες φωτογραφίες από τη βάπτιση του γιου της
Instagram / lauranarjes

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι βάπτισαν το περασμένο Σάββατο (23/9) τον γιο τους Αλέξανδρο.

Ο μικρός γεννήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου του 2022 και η ζωή του ζευγαριού άλλαξε ολοκληρωτικά.

Η βάπτιση του Αλέξανδρου

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες από την ξεχωριστή εκείνη μέρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Και το όνομα αυτού… Αλέξανδρος 🦁Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα που ένιωσα το Σάββατο όταν βαφτίσαμε τον μικρό μας 😪 Έκλαιγα από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το μυστήριο ο πνευματικός μου πάτερ Γεώργιος, αυτή η εικόνα με τον γιο μου στην αγκαλιά της κολλητής μου και στενού μου φίλου ήταν τόσο συγκινητική ( ο @kostaskok4 κάπως κατάφερε να με συνεισφέρει όπως μόνο εκείνος ξέρει 🙆🏻‍♀️).

Νονά @despinapistoleli και νονέ @apostolos_bouras ξέρω πως κάναμε την καλύτερη επιλογή για τον Αλέξανδρο μας! Και ο @xristos.santikai και εγώ είμαστε σίγουροι πως θα είστε πάντα εκεί για τον μικρό, όπως αρμόζει σε μία πνευματική μητέρα και έναν πνευματικό πατέρα, μας συγκινήσατε και σας αγαπάμε πολύ! Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε ❤️», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

Tα πρώτα γενέθλια του Αλέξανδρου

Πριν από τη βάπτιση, ο μικρός Αλέξανδρος είχε γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.

Ο μικρούλης δοκίμασε την υπέροχη τούρτα του και άνοιξε με τη βοήθεια των γονιών του τα δώρα του.

«Η οικογένεια μας σήμερα γιορτάζει, το μωρό μας έχει τα γενέθλια του! 🥹🎉 Τέτοια ώρα ακριβώς, 19:40 στις 21 Σεπτεμβρίου 2022, ήρθε ο μικρός μας πρίγκιπας στον κόσμο και ολοκλήρωσε την ευτυχία μας ❤️ Σε αγαπάμε τόσο μα τόσο πολύ!!! Χρόνια πολλά μοναδικό μας πλάσμα, να τα χιλιάσεις, να σε χαίρονται ο μπαμπάς και η μαμά και όλοι όσοι σε αγαπούν και αγαπάς ήδη με την απίστευτη αγνή σου καρδιά ❤️ Ακόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε… έγινες 1!!!», έγραψε η μαμά Λάουρα.

https://www.instagram.com/p/Cxdf2pKsBO-/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved