Νίκη Κάρτσωνα: Ο γιος της δεν σταματά την προπόνηση στο μπάσκετ ούτε στις διακοπές

Το insta story που δημοσίευσε πριν μερικές ημέρες με τον γιο της.

Νίκη Κάρτσωνα: Ο γιος της δεν σταματά την προπόνηση στο μπάσκετ ούτε στις διακοπές

Η Νίκη Κάρτσωνα απέχει από την τηλεόραση και γενικότερα από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και τη δουλειά της. Τα τελευταία χρόνια το πρώην μοντέλο δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό κλάδο όμως πάνω από όλα βάζει πρώτα τη μητρότητα και ύστερα όλα τα άλλα.

https://www.instagram.com/p/CtBOCkaogAT/

«Το επιχειρείν δεν είναι καθόλου εύκολο ειδικά στις μέρες. Είμαι μάνα, σύζυγος και επιχειρηματίας. Αυτή είναι η σωστή σειρά», είχε πει σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

Η μητρότητα και η σχέση που έχει εκείνη και ο σύζυγός της με τον Φίλιππο

https://www.instagram.com/p/Cf8UT2DK6Fq/

Η Νίκη Κάρτσωνα είναι παντρεμένη με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα, Νίκο Χατζή. Άθλημα που έχει λατρέψει και ο γιος της, μιας και ο πατέρας του, είναι πρότυπο για εκείνον. Όπως είχε αποκαλύψει και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού πριν μερικούς μήνες, ο γιος της έχει αδυναμία στον πατέρα του.

«Είμαι πιο αυστηρή από τον άντρα μου με το παιδί. Ξέρω πότε να λέω όχι και να το τηρώ. Ο Νίκος παίζει πολύ μαζί του, φοράνε μια φανέλα και παίζουν μπάσκετ με τις ώρες, όταν πάμε στο γήπεδο και τον βλέπει να παίζει φωνάζει σε όλους "Αυτός είναι ο μπαμπάς μου… ο μπαμπάς μου!" έχει κόλλημα με τον πατέρα του».

Δεν σταματά να προπονείται ούτε το καλοκαίρι

Πριν μερικές ημέρες η Νίκη Κάρτσωνα δημοσίευσε φωτογραφία του γιου της, δείχνοντάς τον να κρατά στα χέρια δυο μπάλες του μπάσκετ, σχολιάζοντας: «Ποτέ δεν σταματά».

gios nikis kartsona

Πολλές φορές μπαμπάς και γιος προπονούνται μαζί ή παίζουν στη θάλασσα. Δείτε μερικές κοινές τους φωτογραφίες παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved