Μαντώ Γαστεράτου: Οικογενειακή απόδραση στη Στενή Ευβοίας

Η ραδιοφωνική παραγωγός επισκέφτηκε με τον σύζυγο και τα παιδιά τους τη Στενή Δίρφυος.

Μαντώ Γαστεράτου: Οικογενειακή απόδραση στη Στενή Ευβοίας
Instagram / madogasteratou

Μπορεί η 28η Οκτωβρίου να μην ήταν τριήμερο ωστόσο αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως αφορμή για πολλούς να αποδράσουν σε κοντινούς προορισμούς.

Μεταξύ αυτών και η Μαντώ Γαστεράτου η οποία με την οικογένειά της επέλεξαν την Στενή Ευβοίας, έναν ιδιαίτερα δημοφιλή φθινοπωρινό και χειμωνιάτικο προορισμό.

Λόγω του εξαιρετικού καιρού η ραδιοφωνική παραγωγός με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη φύση.

gasteratoy-oikogeneiaki-ekdromi.jpg

Οι βόλτες στο δάσος ήταν αυτές που ευχαριστήθηκαν περισσότερο όχι μόνο λόγω της ησυχίας αλλά και της ομορφιάς του τοπίου.

gasteratoy-oikogeneiaki-ekdromi1.jpg

Η απώλεια κιλών και η σωστή διατροφή

Η Μαντώ Γαστεράτου το τελευταίο διάστημα ασκείται συστηματικά και αυτό έχει απτά αποτελέσματα. Απέκτησε ένα καλογυμνασμένο σώμα ενώ έχασε αρκετά κιλά.

https://www.instagram.com/p/Cya044mL5j5/

Όπως ήταν αναμενόμενο αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ακολούθους της οι οποίοι θέλησαν να μάθουν πώς τα κατάφερε και μάλιστα με δύο παιδιά.

madogasteratou-soma.jpg

Instagram / madogasteratou

Ιδού λοιπόν τι απάντησε:

«Χελόου πίπολ του instagram! Λοιπον, τους τελευταιους μηνες τα 8 στα 10 μνμ που λαμβάνω αναφέρονται στην απώλεια βάρους μου και πως τα κατάφερα κτλ κτλ...
Θα τα πω έξω απ' τα δόντια φιλουλες μου, γιατί δεν μου άρεσαν ποτέ οι σάλτσες και τα πατ πατ στην πλάτη!
Μετά από 15 χρόνια σε on off προπονήσεις,ενασχόληση με τον αθλητισμό που γελούσαν κι οι πετρες-γιατί ενασχόληση δεν το έλεγες αυτό που πίστευα πως είχα,δίαιτες, διατροφες και ταλαιπώρια, κατέληξα στο συμπέρασμα πως η επιτυχία οφείλεται σε ένα "κλάκ"...
Το "κλάκ" αυτό είναι ο διακόπτης που πατήθηκε στον εγκέφαλο μου! Το σημείο που μηδενισε το κοντέρ και έβαλε τέλος στην ταλαιπώρια του ΠΡΕΠΕΙ. Όχι ρε φίλε, φίλη,γιατρέ μου... Δεν ΠΡΕΠΕΙ να τρέφομαι σωστά και να αθλούμαι! ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΕΦΟΜΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΘΛΟΥΜΑΙ!
Ήθελα και βρήκα τον Νικόλα για να με βοηθήσει να χάσω 10kg , ήθελα και βρήκα την Σοφία να με βοηθήσει να διώξω κατακρατησεις και πρηξιματα ήθελα και βρήκα τον προπονητή μου για να "χτίσουμε" δύναμη και αντοχές στο σώμα μου!
Ναι στην αρχή βαριόμουν να ντυθώ και να παω να μετρηθω, να κάνω τις θεραπείες μου, να τραβήξω το σώμα μου στο μανάβικο, το κρεοπωλείο, να μαγειρέψω αντί να παραγγείλω από την καναπεδάρα μου το γεύμα μου!
Κάθε αρχή και δύσκολη λένε... συμφωνω! Αυτο ομως που κανει την μεγαλη διαφορά είναι σε ποια από τις δυο αρχές θα κλικαρει το μυαλό σου. Θα γίνει με αφετηρία την ανάγκη να... (βλέπε πρέπει να...) ή θα γίνει με αφετηρία την επιλογή να...(βλέπε θέλω να...) ?
Καταληκτικα και με απλά λόγια αν το θες, βρες ανθρώπους που σου ταιριάζουν για να σε βοηθήσουν η ανάγκη σου να γίνει επιθυμία κι όχι το αντίθετο! Αυτά!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved