Μαντώ Γαστεράτου: Τα παιδιά της σε κλίμα Halloween - Εντυπωσιακή η διακόσμηση του μπαλκονιού

Η Μαντώ Γαστεράτου στόλισε για το Halloween και τα παιδιά της ενθουσιάστηκαν.

Μαντώ Γαστεράτου: Τα παιδιά της σε κλίμα Halloween - Εντυπωσιακή η διακόσμηση του μπαλκονιού
Instagram / madogasteratou

Καθώς το Halloween πλησιάζει, - γιορτάζεται στις 31 Οκτωβρίου – πληθαίνουν οι στολισμοί με τις κολοκύθες και οι μεταμφιέσεις.

Τα τελευταία χρόνια το Halloween έχει πολλούς υποστηρικτές και στη χώρα μας. Τις προάλλες η Νικολέττα Ράλλη δημοσίευσε φωτογραφίες της κόρης της με Halloween ρούχα ενώ και η Μαντώ Γαστεράτου ανέβασε στιγμιότυπα με τα παιδιά της με φόντο εντυπωσιακή Halloween διακόσμηση.

Η ραδιοφωνική παραγωγός έχει διακοσμήσει το μπαλκόνι της με κολοκύθες σε διάφορα μεγέθη ενώ τόσο ο Γιώργος όσο και η Κυβέλη φόρεσαν εντυπωσιακά καπέλα και Halloween ρούχα.

«Κέρασμα ή χουνέρι? ή αλλιώς όπως λένε και στο χωριό μου στο παραδοσιακό και πατροπαραδοτο Halloween Trick or treat" ?» ήταν το σχόλιό τη στο ποστ που έκανε.

Στιγμές με τα παιδιά της

Η Μαντώ Γαστεράτου μοιράζεται στα social πολλές καθημερινές στιγμές με τα παιδιά της. Όπως έχει πει σε συνέντευξή της στην εκπομπή « Ελένη» κοιτάζοντας τον γιο και την κόρη της, αισθάνεται πληρότητα.

https://www.instagram.com/p/CtHmcOxrEng/

Οι Κυριακές είναι αφιερωμένες εξ ολοκλήρου στην οικογένειά της είτε για βόλτες είτε για χαλαρό παιχνίδι στο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/CsOHSYkrTAI/

«Αξίζει να περιμένεις τις Κυριακές χωρίς να κυνηγάει ο χρόνος, χωρίς να τρέχει το μυαλό σε υποχρεώσεις, χωρίς, χωρίς,χωρίς, χωρίς...
Καλή Κυριακή σε όλους και σε όλες φιλαράκια μου, σας αγαπώ πιο πολύ τις Κυριακές 🥰❤️💋», είχε γράψει χαρακτηριστικά σε μια ανάρτησή της.

madogasteratou-paidia.jpg

Instagram / madogasteratou

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved