Πετρούνιας - Μιλλούση: Οικογενειακή προπόνηση με τη Λένια και τη Σοφία

Λίγο πριν φύγουν για Κάιρο ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσαν ένα απολαυστικό βίντεο με τις κόρες τους στο γυμναστήριο.

Πετρούνιας - Μιλλούση: Οικογενειακή προπόνηση με τη Λένια και τη Σοφία

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση βρίσκονται ήδη στο Κάιρο με απώτερο στόχο να εξασφαλίσουν το δικαίωμα συμμετοχής στο προ–Ολυμπιακό πρωτάθλημα της Αμβέρσας το ερχόμενο φθινόπωρο.

Λίγο πριν φύγουν, οι δύο αθλητές δημοσίευσαν ένα βίντεο από το γυμναστήριο με τις δύο κόρες τους. Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση γυμνάζονται μαζί με τη Σοφία και τη Λένια όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, το απολαμβάνουν πολύ όχι μόνο οι ίδιοι, αλλά και τα δύο κορίτσια.

«Όταν η προπόνηση είναι οικογενειακή υπόθεση είναι τόσο διασκεδαστική» γράφουν στην κοινή τους ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/CraRt16AetN

Για τη Λένια και τη Σοφία, το γυμναστήριο είναι το δεύτερο σπίτι τους. Από μικρές οι δυο γονείς τις έπαιρναν μαζί τους, ενώ τώρα που έχουν μεγαλώσει έχουν ξεκινήσει ήδη τα μαθήματα στην ενόργανη.

Παρακάτω στιγμιότυπα από τα πρώτα μαθήματα ενόργανης της Σοφίας.

https://www.instagram.com/p/CjSQQ9YDME5

Όσο για τη Λένια, έχει τη δική της ρουτίνα γυμναστικής με τη μαμά της. Η Βασιλική Μιλλούση είχε δημοσιεύσει πρόσφατα ένα βίντεο με τις ασκήσεις που κάνει κάθε πρωί με τη μικρή της κόρη και έγινε viral στο ελληνικό διαδίκτυο.

https://www.instagram.com/p/CocOyAEI0yN

Λίγες μέρες αργότερα η αθλήτρια δημοσίευσε ακόμα ένα βίντεο, αυτή τη φορά από το γυμναστήριο.

https://www.instagram.com/p/CqKmuEbofbm

Γυμναστική με το νήπιο - Ποια τα οφέλη

Όχι, δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας αθλητής για να κάνετε γυμναστική μαζί με το παιδί σας. πορείτε να κάνετε γυμναστική στο σπίτι, αφιερώνοντας μόλις είικοσι λεπτά από τον χρόνο σας.

Τα οφέλη για εσάς και το παιδί είνια πολλά.

Πρώτα από όλα, γυμνάζεστε και οι δύο και είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να εντάξετε τη γυμναστική στην καθημερινή σας ρουτίνα. Επίσης, είναι ένας τρόπος να περάσετε χρόνο μαζί και να ενισχύσετε το μεταξύ σας δέσιμο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved