Μαντώ Γαστεράτου: Τα παιδιά της σε κλίμα Halloween - Εντυπωσιακή η διακόσμηση του μπαλκονιού

Instagram / madogasteratou

Η Μαντώ Γαστεράτου στόλισε για το Halloween και τα παιδιά της ενθουσιάστηκαν.

Καθώς το Halloween πλησιάζει, - γιορτάζεται στις 31 Οκτωβρίου – πληθαίνουν οι στολισμοί με τις κολοκύθες και οι μεταμφιέσεις.

Τα τελευταία χρόνια το Halloween έχει πολλούς υποστηρικτές και στη χώρα μας. Τις προάλλες η Νικολέττα Ράλλη δημοσίευσε φωτογραφίες της κόρης της με Halloween ρούχα ενώ και η Μαντώ Γαστεράτου ανέβασε στιγμιότυπα με τα παιδιά της με φόντο εντυπωσιακή Halloween διακόσμηση.

Η ραδιοφωνική παραγωγός έχει διακοσμήσει το μπαλκόνι της με κολοκύθες σε διάφορα μεγέθη ενώ τόσο ο Γιώργος όσο και η Κυβέλη φόρεσαν εντυπωσιακά καπέλα και Halloween ρούχα.

«Κέρασμα ή χουνέρι? ή αλλιώς όπως λένε και στο χωριό μου στο παραδοσιακό και πατροπαραδοτο Halloween Trick or treat" ?» ήταν το σχόλιό τη στο ποστ που έκανε.

Στιγμές με τα παιδιά της

Η Μαντώ Γαστεράτου μοιράζεται στα social πολλές καθημερινές στιγμές με τα παιδιά της. Όπως έχει πει σε συνέντευξή της στην εκπομπή « Ελένη» κοιτάζοντας τον γιο και την κόρη της, αισθάνεται πληρότητα.

Οι Κυριακές είναι αφιερωμένες εξ ολοκλήρου στην οικογένειά της είτε για βόλτες είτε για χαλαρό παιχνίδι στο σπίτι.

«Αξίζει να περιμένεις τις Κυριακές χωρίς να κυνηγάει ο χρόνος, χωρίς να τρέχει το μυαλό σε υποχρεώσεις, χωρίς, χωρίς,χωρίς, χωρίς...
Καλή Κυριακή σε όλους και σε όλες φιλαράκια μου, σας αγαπώ πιο πολύ τις Κυριακές 🥰❤️💋», είχε γράψει χαρακτηριστικά σε μια ανάρτησή της.

Instagram / madogasteratou

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved