Φωτεινή Αθερίδου: Ο Θοδωρής Junior ταΐζει τον μικρό του αδερφό

Νέα στιγμιότυπα με τους δύο γιους της μοιράστηκε η Φωτεινή Αθερίδου.

Φωτεινή Αθερίδου: Ο Θοδωρής Junior ταΐζει τον μικρό του αδερφό

Η Φωτεινή Αθερίδου έγινε μαμά για δεύτερη φορά τον περασμένο Μάιο. Ο Θοδωρής Junior μπήκε γρήγορα στον ρόλο του μεγάλου αδερφού και τα στιγμιότυπα που δημοσιεύει η ηθοποιός στο Instagram ήδη από το πρώτο διάστημα μετά τον τοκετό είναι το ένα καλύτερο από το άλλο.

Από τα πιο απολαυστικά, το παρακάτω. Ο Θοδωρής Junior είναι ξαπλωμένος δίπλα στο μωρό και κοιτάζει με πονηρό βλέμμα τον φακό «Ναι μαμά, μη φοβάσαι θα το προσέχω εγώ το μωρό» είχε γράψει τότε στην ανάρτησή της η Φωτεινή Αθερίδου.

fotiniatheridou-gioi.jpg

O Θοδωρής junior με τον αδελφό του.

Νέα στιγμιότυπα με τους γιους της μοιράστηκε και πρόσφατα η ηθοποιός. Αυτή τη φορά ο Θοδωρής Junior ταΐζει τον μικρό του αδερφό και ο μπέμπης τον ακούει και τον κοιτάζει με λατρεία.

«Μαμά σε παλακαλω θέλω εγώ να τον ταΐζω , μόνο εγώ !!» έγραψε στην ανάρτησή της μεταξύ άλλων.

Φωτεινή Αθερίδου: Ο τοκετός με vbac

H Φωτεινή Αθερίδου έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της στις 15 Μαΐου του 2023. Μία μέρα μετά μοιράστηκε με τους ακολούθους της την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου και έγραψε το Instagram:

«Μια μερα που δε θα ξεχάσω ποτέ … γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου με φυσιολογικό τοκετό (vbac), όπως λέγεται , καθώς το πρώτο το είχα γεννήσει με καισαρική ! Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δε τα κατάφεραν την πρώτη φορά , να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει ! Ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι ένα δικαίωμα που έχει κάθε γυναίκα αρκεί να έχει τον κατάλληλο γιατρό στο πλάι της»

https://www.instagram.com/p/Curyb-5tU0t/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved