Φωτεινή Αθερίδου: Νέα φώτο με τον σύζυγο και τους γιους της - Ο μικρούλης έκλεψε την παράσταση

«Peaky Blinders» σχολίασε με χιούμορ η ηθοποιός.

Φωτεινή Αθερίδου: Νέα φώτο με τον σύζυγο και τους γιους της - Ο μικρούλης έκλεψε την παράσταση

Η Φωτεινή Αθερίδου με τον δύο μηνών γιο της στην παραλία.

H Φωτεινή Αθερίδου περνά όμορφες οικογενειακές στιγμές στην Αίγινα.

Είναι άλλωστε αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός καθώς τα τελευταία χρόνια περνά μέρος των διακοπών της στο συγκεκριμένο νησί.

Φέτος, η …παρέα μεγάλωσε καθώς προστέθηκε το νέο μέλος της οικογένειά της.

Ο δεύτερος γιος της ηθοποιού και του Κωνσταντίνου Μαγκλάρα, είναι δύο μηνών και όπως θα δείτε στη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε είναι ψηλός και αναπτυγμένος, γεγονός που εντυπωσίασε πολλούς από τους ακολούθους της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Curyb-5tU0t/

Η Φωτεινή Αθερίδου από την ημέρα που γέννησε στις 15 Μαΐου 2023 μέχρι σήμερα έχει μοιραστεί δημόσια αρκετά στιγμιότυπα με το μωρό, το οποίο είναι γλύκα.

Της αρέσει επίσης να φωτογραφίζει τους άνδρες της ζωής της μαζί.

«Τρία τα αγόρια που αγαπώ … τρεις και οι Μαγκλάρες … ❤️❤️❤️ #myboys #love #family #happiness», έγραψε στη λεζάντα των δύο φωτογραφιών.

fotiniatheridou-oikogeneia.jpg
1689577979421-149405286-fotiniatheridou-gioi.jpg

To μήνυμά της σε όλες τις εγκύους

Η ηθοποιός γέννησε το δεύτερο παιδί της φυσιολογικά ενώ το πρώτο με καισαρική. Με ανάρτησή της θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όλες τις εγκύους να μη φοβούνται τον φυσιολογικό τοκετό: «15/5/2023 μια μέρα που δε θα ξεχάσω ποτέ … γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου με φυσιολογικό τοκετό (vbac), όπως λέγεται , καθώς το πρώτο το είχα γεννήσει με καισαρική ! Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δε τα κατάφεραν την πρώτη φορά , να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει ! Ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι ένα δικαίωμα που έχει κάθε γυναίκα αρκεί να έχει τον κατάλληλο γιατρό στο πλάι της !».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved