Φωτεινή Αθερίδου: Έφτιαξε τη συνταγή του Άκη που θα λατρέψει κάθε παιδί - Ιδανική και για κολατσιό

Ένα γλυκό σνακ έφτιαξε η Φωτεινή Αθερίδου και μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους ακολούθους της στο Instagram.

Φωτεινή Αθερίδου: Έφτιαξε τη συνταγή του Άκη που θα λατρέψει κάθε παιδί - Ιδανική και για κολατσιό
H Φωτεινή Αθερίδου με τον Θοδωρή Junior. Instagram / fotiniatheridou

Η Φωτεινή Αθερίδου είναι μαμά δύο αγοριών και συχνά μέσα από το προφίλ της στο Instagram μοιράζεται στιγμιότυπα τρυφερά ή πιο χιουμοριστικά. Η καθημερινότητά της μοιάζει λίγο πολύ με αυτήν κάθε μαμάς και περιλαμβάνει τρεχάματα, υποχρεώσεις, μαγειρέματα. Χθες για παράδειγμα, έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους τα μπισκότα που έφτιαξε.

«Και τα μπισκοτάκια τα μικτά τα τέλεια τα @akis_petretzikis»

mpiskota-dixroma-atheridou.jpg

Τα συγκεκριμένα μπισκότα του Άκη έχουν πράγματι γίνει ανάρπαστα και ο λόγος είναι απλός: Είναι εύκολα, νόστιμα, ιδανικά για κολατσιό στο σχολείο. Για τους μεγάλους, συνοδεύουν τέλεια τον καφέ και είναι μία μικρή λιχουδιά για τις γλυκιές λιγούρες κάθε ώρα της ημέρας.

Στο παρελθόν είχαμε κι εμείς μοιραστεί μαζί σας αυτή τη συνταγή την οποία μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ. Δίχρωμα μπισκότα βουτύρου με απλά υλικά που πιθανά να έχετε ήδη στα ντουλάπια της κουζίνας σας.

Τα γενέθλια του Θοδωρή Junior

Από τους fans των μπισκότων είναι σίγουρα και ο Θοδωρής Junior, ο οποίος λίγες μέρες πριν γιόρτασε τα τέταρτα γενέθλιά του. Ανήμερα των γενεθλίων του μαμά και γιος πήγαν στο λούνα παρκ, μίας και έπεφταν καθημερινή.

«Όταν γίνεσαι 4 κι είναι καθημερινή πας με τη νονά και τη Μαμα στο λούνα παρκ ! 4 λοιπόν !!! @despinadr» είχε γράψει η ηθοποιός στην ανάρτησή της τότε.

https://www.instagram.com/p/CxbPLA-N7-B/

Το Σαββατοκύριακο, η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας διοργάνωσαν για τον γιο τους ένα παιδικό πάρτι σε εξωτερικό χώρο. Το πάρτι τα είχε όλα: εντυπωσιακή διακόσμηση, πλούσιο μπουφέ, τούρτα, παιχνίδια και πολλούς μικρούς καλεσμένους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved