Σία Κοσιώνη: Οι αναρτήσεις με τον γιο της είναι το κάτι άλλο

Όλο και περισσότερο βλέπουμε τώρα τελευταία τον μικρό Δήμο.

Σία Κοσιώνη: Οι αναρτήσεις με τον γιο της είναι το κάτι άλλο

Σία Κοσιώνη

Τις τελευταίες μέρες ο μικρός Δήμος, πρωταγωνιστεί στον προσωπικό λογαριασμό της μητέρας του στο Instagram. Η Σία Κοσιώνη έχει έρωτα με τον μικρό της και το δείχνει αρκετά συχνά μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media. Τελευταίες φωτογραφίες με τον μικρό Δήμο; Τούτες εδώ, που δείχνουν τον μικρό εκκολαπτόμενο διευθυντή ειδήσεων στο κοντρόλ και το στούντιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Η anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ είχε επισκέψεις και η παρουσία του γιου της, Δήμου ήταν η καλύτερη έκπληξη για εκείνη. Γι' αυτό άλλωστε και ανήρτησε τις φωτογραφίες στο Instagram. Ο γιος της φορά τα καλοκαιρινά του και το αγαπημένο του πράσινο καπέλο.

Καπέλο που είδαμε ότι λατρεύει μέσα από άλλες φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει η μητέρα του. Η Σία Κοσιώνη, λίγες μέρες πριν την επίσκεψη του Δήμου στη δουλειά της, είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από την εμπειρία που έζησε με τον γιο της στην Ίκλαινα Μεσσηνίας.

Εκεί όπου είχε την χαρά και την τύχη να φωτογραφηθεί στο πλευρό του Αρχαιολόγου, Μιχάλη Κοσμόπουλου και ο γιος της να βοηθήσει στις ανασκαφές που γίνονται εκεί.

Η φωτογραφία με τα αδέρφια του

Για το τέλος κρατήσαμε την πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε η Σία Κοσιώνη με τα αδέρφια του, γιου της. Τα τέσσερα αδέρφια έχουν άριστη σχέση μεταξύ τους και το ένα λατρεύει το άλλο.

siakosioni-gios-dimos.jpg

Ο Δήμος Μπακογιάννης και τα αδέρφια του

«Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που σου μαθαίνουν τα παιδιά είναι να ξεχνάς το αύριο, να ξεχνάς το χθες, να ζεις με όλη σου την ψυχή μόνο το τώρα! Με ένταση, με ορμή, με όλο τον ενθουσιασμό που χωράει μέσα σου! #now #moments #summer #summervibes#summeingreece#kids#kidspower#freeyourmind#creatingmemories», είχε σχολιάσει η anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved