Γνωρίστε τον 11χρονο μάγειρα που κάνει θραύση στο Instagram

Αυτός ο πιτσιρικάς κάνει τη μαγειρική να μοιάζει παιχνιδάκι.

Γνωρίστε τον 11χρονο μάγειρα που κάνει θραύση στο Instagram

instagram  @best.chefme.

Ζει στην Αγγλία, έχει πάνω από 650.000 ακολούθους και τα βιντεάκια του μέρα με τη μέρα γίνονται ανάρπαστα στο διαδίκτυο.

Θέλετε πρωτότυπες ιδέες για συνταγές; Δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας; Θέλετε γρήγορες ιδέες για πρωινό; Σας αρέσει γενικότερα να παρακολουθείτε βιντεάκια μαγειρικής; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στον λογαριασμό και τις απίθανες συνταγές του 11χρονου μάγειρα, που όνειρό του είναι να ανοίξει κάποια στιγμή το δικό του καφέ, @best.chefme.

Το βίντεο που τον έκανε γνωστό τις τελευταίες ημέρες

Σε αυτό το βίντεο που θα δείτε αμέσως, ο μικρός chef δείχνει μια συνταγή 10 λεπτών για γρήγορο πρωινό. Τυρί, σπανάκι, αυγά, ντομάτα, λίγη πρωτείνη και αυτό το πρωινό μας κάνει να θέλουμε να το φτιάξουμε ASAP.

Μπορεί να το δημοσίευσε πριν μερικές εβδομάδες και ήδη έχει ξεπεράσει το 1,100,000 views.

https://www.instagram.com/reel/CxKvm5zsn4d/

Περισσότερα βίντεο από το απίστευτο μικρό chef

Ορίστε ακόμη μία συνταγή από τον @best.chefme. Με 110 γραμμάρια βούτυρο, 110 γραμμάρια κουβερτούρα, 2 αβγά, 80 γραμμάρια ζάχαρη και 60 γραμμάρια αλεύρι, μπορείτε να φτιάξετε ένα γρήγορο γλυκό μέσα σε 20 λεπτά.

https://www.instagram.com/reel/CxizRoZsZ8i/

Μία από τις viral συνταγές του είναι και αυτή εδώ. Που δείχνει σε όλους -και δη τις μαμάδες που τα παιδιά τους δεν τρώνε λαχανικά, μια συνταγή που θα κάνει ακόμη και τον πιο δύσκολο να φάει μπρόκολο, κρεμμυδάκι και μανιτάρια.

https://www.instagram.com/reel/CxfuCyWI4KZ/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved