Πιτσιρικάς βγήκε από την κούνια του όσο η μαμά του κοιμόταν και πήγε σε fast food

Περισσότερο τρομακτικό παρά αστείο είναι αυτό το βίντεο.

Πιτσιρικάς βγήκε από την κούνια του όσο η μαμά του κοιμόταν και πήγε σε fast food
Bigstock

Δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε. Ένα μικρό αγόρι, «δραπέτευσε» από την κούνια του και πήγε στο πλησιέστερο κατάστημα fast food όσο η μαμά του κοιμόταν στο πάτωμα.

Μια μαμά δημοσίευσε βίντεο στο TikTok αποκαλύπτοντας την τρομάρα που πήρε όταν ανακάλυψε ότι ο τριών ετών γιος της έλειπε από την κούνια του. Ναι, ναι πρόκειται για κάτι πέρα για πέρα αληθινό.

Η Marissa Phiffer, μαμά των τριών ετών δίδυμων παιδιών, Aiden και Aleiya, ακούγεται να λέει στο βίντεο ότι εκείνη και τα δύο μικρά της απολάμβαναν έναν μεσημεριανό υπνάκο. «Κοιμόμουν στο πάτωμα, ακριβώς δίπλα από την κούνια τους», θα την ακούσετε να λέει παρακάτω.

Έπειτα ξύπνησε και ο Aiden δεν ήταν πουθενά στο σπίτι. «Δεν ήταν στο σπίτι. Δεν ήταν στο υπόγειο. Δεν ήταν στην μπροστά ή την πίσω αυλή!», ακούγεται να λέει στο βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok. Πανικόβλητη κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε την εξαφάνιση του γιου της.

«Μου "κόπηκαν" τα πόδια όταν είδα ότι δεν βρισκόταν ούτε στην αυλή του γείτονα. Εκεί πίστευα ότι θα τον βρω. Έχουν πολλές πέτρες και του αρέσει να σκαρφαλώνει και να παίζει εκεί!».

Η αστυνομία έφτασε σχεδόν αμέσως και εκεί αρχίζει η ιστορία από τρομακτική να γίνεται ξεκαρδιστική και αυτό ήταν μια μεγάλη ανακούφιση για την ίδια την μητέρα. Οι αστυνομικοί της έδειξαν μια φωτογραφία του γιου της, που είχαν βρει. Ήταν ασφαλής. Και βρισκόταν σε κοντινό κατάστημα fast food.

Όπως της είπαν οι αστυνομικοί, κάποιος κάλεσε στην αστυνομία νωρίτερα και ανέφερε ότι ένα μικρό αγόρι περιφερόταν εκεί.

«Πήγαμε εκεί και όταν με είδε μου είπε "Γεια σου, μαμά"»

«Ποτέ δεν έχω υπάρξει τόσο τρομοκρατημένη και άρρωστή», έγραψε η μαμά κάτω από το βιντεάκι που δημοσίευσε στο TikTok. «Έχω ασφαλίσει την πόρτα του υπογείου και πρέπει να κάνω το ίδιο και με την κεντρική είσοδο. Πότε δεν πιστεύεις ότι θα συμβεί σε εσένα μέχρι τη στιγμή... που θα συμβεί!»

Νήπια... μικροί μάγοι που βρίσκουν τρόπο να ξεφύγουν χωρίς να τα αντιληφθεί κανείς. Από τη μια σε κάνουν να κλαις από φόβο και από την άλλη να κλαις από ανακούφιση και αγάπη.

Όταν η Marissa ρώτησε τον Aiden γιατί έφυγε από το σπίτι, είπε ότι το έκανε γιατί πεινούσε...

με πληροφορίες mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved