Τζένη Θεωνά: Φωτογράφισε τον γιο της στο κομμωτήριο

Ένα νέο στιγμιότυπο με τον γιο της μοιράστηκε η Τζένη Θεωνά.

Τζένη Θεωνά: Φωτογράφισε τον γιο της στο κομμωτήριο

Η Τζένη Θεωνά είναι ενεργή στα social media και ενώ οι περισσότερες φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram αφορούν τη δουλειά της, οι λίγες αναρτήσεις με τον γιο της είναι από τις πιο απολαυστικές και ξεχωρίζουν.

Η ηθοποιός μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους και ενίοτε μοιράζεται προβληματισμούς και σκέψεις της. Σε παλιότερη ανάρτησή της είχε γράψει:

«Τεσσάρων ετών. Μαγική ηλικία με πηγαίο αυθορμητισμό. Σε ποιο βαθμό πρέπει να οριοθετήσεις ένα παιδί; Ποια από τα χαρακτηριστικά του που σε προκαλούν είναι δύσκολα για εσένα αλλά χρήσιμα για εκείνον και την μετέπειτα ζωή του; Πόσες από αυτές τις φορές που συμμορφώνεις συνδέονται απευθείας με κοινωνικούς καθωσπρεπισμούς ή με την παρέμβαση άλλων μαμάδων;

Το τελευταίο, έχοντας ένα ζωηρό παιδάκι, είναι για εμένα το πιο ζόρικο. Τα παιδιά μας θα πρέπει αύριο να συμβιώσουν και να συνεργαστούν. Νιώθω πως τους μαθαίνουμε να διεκδικούν και να κερδίζουν και πολύ λιγότερο να μοιράζονται, να συμπονούν ακόμα κι ενίοτε να υποχωρούν δίχως να πληγώνονται. Έτσι επιβεβαιώνεται το δικό μας "εγώ" αλλά ίσως μετατρέπουμε την παιδική χαρά από χαρά σε πεδίο διαμάχης. Μήπως μπορούν να τα λύσουν καλύτερα μόνα τους; Μήπως να συγκεντρωθούμε στο να καλλιεργήσουμε αυτήν ακριβώς την δεξιότητα και να περιορίσουμε την δική μας επεμβατικότητα στην απολύτως απαραίτητη; Τελικά ποιος κερδίζει και τι κερδίζει στην περιπέτεια της ενηλικίωσης; #randomthoughts #parenting».

https://www.instagram.com/p/CuML9VxsPmz/

Σε άλλη, πιο πρόσφατη, είχε μιλήσει για εκείνα που μαθαίνει από τον γιό της όσο εκείνος μεγαλώνει.

«Σήμερα μου έμαθε να κατεβαίνω τις νεροτσουλήθρες και να μη φοβάμαι. Αυτά τα μικρά θαρραλέα πλάσματα. Δεν θα μπορούσα να βρω σπουδαιότερο δάσκαλο σε τούτη τη ζωή. Ευχαριστώ»

tzeni-theona-(2).jpg

Ο Αρίωνας στο κομμωτήριο

Μία νέα φωτογραφία του γιου της δημοσίευσε η ηθοποιός χθες. Ο Αρίωνας πήγε για κούρεμα εκεί που κουρεύεται και η ίδια και η παρουσιάστρια απαθανάτισε το παρακάτω στιγμιότυπο.

tzeni-theona-(4).jpg

Να σας θυμίσουμε ότι η Τζένη Θεωνά μετά την εκπομπή «Μαμά-δες» και «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» παραμένει στο δυναμικό της ΕΡΤ και τη νέα τηλεοπτική σεζόν αναμένουμε να τη δούμε στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι». Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και προς το παρόν η ηθοποιός δεν έχει φύγει για τις καλοκαιρινές διακοπές, φροντίζει ωστόσο να κάνει μικρές αποδράσεις ακόμα και εντός Αττικής με τον γιο της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved