Ρούλα Ρέβη: Η κόρη της ξεκίνησε μαθήματα μουσικής στο ωδείο

Η ανάρτηση με την Ειρήνη- Χρυσή έξω από το ωδείο. 

Ρούλα Ρέβη: Η κόρη της ξεκίνησε μαθήματα μουσικής στο ωδείο

H Ρούλα Ρέβη με την κόρη της.

Instagram /roula.revi

Τα σχολεία ξεκίνησαν και μαζί οι εξωσχολικές δραστηριότητες.

Αλλα παιδιά έχουν επιλέξει ένα άθλημα κι άλλα ένα μουσικό όργανο ( ορισμένα και τα δύο).

Η κόρη της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα, ξεκίνησε ωδείο. Χθες μάλιστα ήταν η πρώτη μέρα και η μητέρα της Ειρήνης – Χρυσής την απαθανάτισε γράφοντας:« Πρώτη μέρα στο ωδείο».

revi-kori-odeio.jpg

Η γνωστή φωτογράφος είχε κάνει ακόμα μια ανάρτηση μετά την έναρξη των σχολείων δείχνοντας την κόρη της να φορά μια μάσκα και το εξής σχόλιο:«ΤΙ μου γίνεστε? άρχισαν τα σχολεία … πιστεύω το ξέρουμε όλοι».

https://www.instagram.com/p/CxREBjEIACK/

Πότε μπορώ να στείλω το παιδί μου σε ωδείο;

Η επαφή ενός παιδιού με τη μουσική, είναι το πιο ωραίο δώρο που θα μπορούσατε να του χαρίσετε καθώς ωριμάζει συναισθηματικά και μπορεί να εκφραστούν πιο εύκολα στο μέλλον.

Και αν πιστεύετε ότι είναι νωρίς ακόμα να το στείλετε στο ωδείο επειδή είναι μικρότερο από έξι χρονών σε ηλικία, κάνετε λάθος καθώς ακόμα και τότε τα ωδεία έχουν τμήματα για «Μουσική προπαιδεία», όπως λέγεται, ώστε τα πιτσιρίκια να έρχονται σε μία πρώτη ουσιαστική επαφή με τη μουσική. Και επειδή όλα τα πράγματα έχουν τον καιρό τους, ειδικά σε ό,τι αφορά τα παιδιά και την ανάπτυξή τους, είναι πολύ σημαντικό να δεχθούν μουσικά ερεθίσματα σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους της ζωής τους ώστε να αναπτύξουν στο μέλλον τις ικανότητές τους στη μουσική. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πολύ μικρά παιδιά, όπως και στο σχολείο όπου πρέπει πρώτα να πάνε προνήπιο, έτσι και στα μαθήματα μουσικής θα πρέπει να δεχθούν πριν την Τυπική Διδασκαλία, μαθήματα Άτυπης Μουσικής Διδασκαλίας ώστε να μπουν πιο ομαλά στον μαγικό κόσμο της μουσικής.

Το πάρτι γενεθλίων των διδύμων

Η Ειρήνη – Χρυσή και ο Άγγελος είχαν τα γενέθλιά τους στις 9 Σεπτεμβρίου και τα γιόρτασαν σε πάρκο ψυχαγωγίας. Η μητέρα τους, είχε γράψει σε ανάρτησή τους:

https://www.instagram.com/p/Cw_AQWhoIue/

«Ναι !!!!! 8 χρόνια που έφυγαν όπως τρέχει το νερο στη βρύση … με ορμή , δύναμη Χαρα και δυσκολίες , φόβο , φόβο απο την πρώτη μέρα που παλεύω με αυτόν και που είναι η μόνη φάση στη ζωη μου όλη που του επέτρεψα να μπει μέσα στην καρδιά μου .!
Πως γίνεται? Υπήρξα Ατρόμητος άνθρωπος αλλά αυτή η υπερβολική αγάπη και ευθύνη μαζί με νικούσαν πολλές στιγμές , στιγμές που επέτρεψα στον φόβο για αυτούς τους 2 , να μπαίνει ανάμεσα μας και να λέω λόγια που δεν πιστεύω …. «Προσεχε, μην κολυμπάς βαθιά ,μην τρέχεις τόσο γρήγορα, έχεις ανεβεί πολύ ψηλά , δεν σε βλέπω για ώρα και ανησυχώ, έχεις πολύ πυρετό, δεν έφαγες , δεν πηγές τουαλέτα , πες μου γιατί έχεις νεύρα, τι σε πείραξε , ποιος σε πλήγωσε»και εκατομμύρια ατάκες…. Ατάκες που αλλάζουν γίνονται σοβαρές , συναισθηματικές , πιο δύσκολες ερωτήσεις κάθε μέρα ,ακομα πιο δύσκολες οι συμβουλές . Πάνω που λέω το χω για πλάκα αυτά τα 2 άτομα μου ρίχνουν ένα καινούριο δόλωμα , όχι σε εμένα , στον φόβο μου σε αυτόν που κάθε νύχτα που τους κοιτάζω να κοιμούνται λογαριάζομαι μαζί του για να μην φαίνεται στα μάτια μου και στη φωνή μου! Μαζί του θα ζω ας μην κοροϊδευόμαστε απλά στο ρινγκ που παλεύω με τους φόβους μου για τα παιδιά μου κάθε μέρα δυναμώνω κιόλας , προπονούμαι και ευχαριστώ που ξυπνάω και ξεχνάω κάθε τι δύσκολο και έχω γίνει υπέροχη ηθοποιός για να κάνω τα παιδιά μου να πιστέψουν με όλη τους τη καρδιά πως ετούτος ο κόσμος είναι καλός , είναι υπέροχος και όλα θα πηγαίνουν καλά αν είναι καλοί άνθρωποι γιατί οι καλοί άνθρωποι κερδίζουν …
Χρόνια πολλά αγάπες μου, φωτεινά μου αστέρια που τις νύχτες ψάχνω να βρω πως θα κανουμε όμορφες τις μέρες σας . Σας λατρεύουμε».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved