Ρούλα Ρέβη: Το αγαπημένο φαγητό της κόρης της είναι θρεπτικό και υγιεινό

Η Ρούλα Ρέβη αποκάλυψε πιο είναι το αγαπημένο φαγητό της κόρης της.

Ρούλα Ρέβη: Το αγαπημένο φαγητό της κόρης της είναι θρεπτικό και υγιεινό

Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας.

Η Ρούλα Ρέβη είναι ενεργή στα social media και μέσα από το προφίλ της στο Instagram δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες των παιδιών της και στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της. Η ειλικρίνεια και ο αυθορμητισμός είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τις αναρτήσεις της.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της είχε θίξει το ζήτημα του ύπνου μαζί με το παιδί γράφοντας:

«Εσείς κοιμάστε με τα παιδιά σας η είστε από αυτούς που έχουν διαβάσει αυτά τα βιβλία που μας λένε να τα διώχνουμε όταν τις νύχτες έρχονται στο κρεββάτι ενώ ξέρουμε πολύ καλά πως κάποιος σοβαρός συναισθηματικός λόγος υπάρχει που ένα παιδί θέλει το βράδυ το κρεβάτι των γονιών του?

Εγώ ποτέ δεν ασπάστηκα αυτή τη φιλοσοφία του κλαίει το παιδί άστο κρεβάτι και το αφήνω για να γίνει ανεξάρτητο , ;h γιατί είναι χειριστικό και υπάρχει ολόκληρο πλάνο να καταστρέψει τη σχέση του ζευγαριού , γιατί έχω ακούσει διάφορες τέτοιες μπούρδες στο παρελθόν . Ακολουθώ αυτό που έχουν ανάγκη τα παιδιά μου και όταν υπερβάλουμε απλά τους το λέω . Σε καμία περίπτωση όμως όταν ήταν μωρά και μέχρι να μιλήσουν δεν τα έδιωχνα ποτέ. Εσείς;»

roua-revi-me-kori1.jpg

Η Ρούλα Ρέβη με την κόρη της στο κρεβάτι.

Η φωτογράφος έχει πολλές φορές μοιραστεί τις σκέψεις της για τη μητρότητα, τις εμπειρίες της. μιλάει συχνά για τα παιδιά της και οι φωτογραφίες με την Ειρήνη και τον Άγγελο είναι πάντα οι πιο απολαυστικές.

https://www.instagram.com/p/Cq-Ed5tovsF

Χθες μέσα από ανάρτησή της αποκάλυψε και το αγαπημένο φαγητό της κόρη της. Όχι δεν είναι τα μακαρόνια με τον κιμά, ούτε οι τηγανητές πατάτες. Η Ειρήνη τρελαίνεται για αρακά και η Ρούλα Ρέβη γράφει στην ανάρτησή της:

«Παιδιά το ότι θα είχα χαρά στη ζωή μου όταν έβρισκα φρέσκο αρακά στο σούπερ μάρκετ ε δεν το περίμενα ειλικρινά . #αρακας#τομονοπουτρωειηκορημου»

https://www.instagram.com/p/CsllVW5I5-A

Ο αρακάς είναι χορταστικός, μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, βοηθά στον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα και οι φυτικές του ίνες μπορούν να ωφελήσουν την πέψη. Παρά τα θρεπτικά συστατικά του, ο αρακάς είναι πλούσιος σε άμυλο, υδατάνθρακες και θερμίδες γι’ αυτό πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved