Έξαλλος με το δώρο του ο πιτσιρικάς - Ξεκαρδιστικό βίντεο

Περισσότερα νεύρα δεν θα μπορούσε να έχει.

Υπάρχουν παιδιά που νιώθουν ευγνωμοσύνη για τα δώρα τους και άλλα που μόλις ανοίξουν με λαχτάρα το περιτύλιγμα και δουν τι κρύβεται μέσα σε αυτό, φωνάζουν και βάζουν τα κλάματα από απογοήτευση.

Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση αυτού του πιτσιρικά. Το αγοράκι που θα δείτε στο βίντεο παραπάνω φοράει τις γιορτινές του πιτζάμες, τον σκούφο του Άγιου Βασίλη και βρίσκεται μπροστά από το τζάκι μαζί με τα αδέρφια του, που επίσης είναι εορταστικά ντυμένα.

Όλα ανοίγουν με λαχτάρα και ανυπομονησία τα δώρα τους. Το ίδιο κάνει και ο πρωταγωνιστής του βίντεο. Όμως, βλέποντας αυτό που κρυβόταν μέσα στο κουτί, η χαρά του μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου μετατρέπεται σε θυμό και αγανάκτηση.

«Γιατί που αγοράζουν συνέχεια ρούχα!», ακούγεται να αναφωνεί όσο πετάει το ρούχο που πήρε για δώρο. 😂

Για να πούμε του στραβού το δίκιο, τα παιδιά αυτές τις μέρες περιμένουν παιχνίδια. Γι' αυτό αναγνωρίζουμε και σεβόμαστε απόλυτα την απογοήτευση του μικρούλη. Και εμείς στη θέση του την ίδια αντίδραση θα είχαμε. Εντάξει όχι και την ίδια αφού δεν θα λέγαμε όχι σε μια καινούρια μπλούζα, κολάν ή φόρεμα. Βλέπετε η μητρότητα μας αναγκάζει να χαλάμε όλα τα χρήματα για τα παιδιά μας και να μένουμε με τα ίδια ρούχα για χρόνια. Οπότε σε μια ανανέωση γκαρνταρόμπας δεν θα λέγαμε όχι. 😉

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved